ФУДБАЛЕРИ КАЈГАНЏИИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи - пие пиво на гага?

• Вкупно гласачи
    52
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Thief напиша:
1. Katastrofalni vremenski uslovi;
2. Ne bev vo forma;
3. Bidejci ne bev vo forma, izlegov od igra za da biam dobar i Msiitchen da vleze so ideja deka ce se menuval
4. Nikoj ne sakashe da izleze, pederska posla! :);
5. Koga konechno vlegov, me ubija, bubrezite mi gi isturija (Schoolgirl e svedok, se ponudi da me zgrizhi kako medicinska sestra);
6. Otkako pak izlegov, ne mi beshe dadena povtorno shansa da igram :(
7. Razno

Zakluchok: poradi loshite vremenski uslovi i nemanje trening podolgo vreme - losho izigrav. Ispravka: Losho istrchav dva kruga, nemav shansa da igram. :(
Se` na se`, ako Ronaldinho sedi na klupa na Barsa, normalno deka ce izgubat, neli?
Dodeka ne se smeni trenerot na nashiot tim, jas gi bojkotiram site ponatamoshni natprevari i ce si baram transfer vo nov klub, kako sloboden igach.Ultimatum do trenerot: SAKAM DA IGRAM, A NE DA GREAM KLUPA!!!
“`Рџавом курцу свака длака смета“
Знаев ја дека Мистичен ќе те смени и дека ќе те мавнат и дека скулгрл ќе те гледа заводливо. ЗНаев јас дека сите се против тебе,само да не дадеш 5 комада. Знаев......:toe: :toe: :toe:

Уфффффф денес играв фудбалл, како ми се ида скопјееееее леееееееее ахх шо ќе дојдамммм

Примате поcетници ? мислам од форумоф :)

mnozinstvoto sekogas pobeduvalo pred malcinstvoto!
acid, garfield, samo sanjajte deka ke ne tepate nas juzerite.
lele kolku se sekavam se falevte admini pred mecot...........aiiiiiiiiiiiiiiiiiiii................pa posle izgubivte......aiiiiiiii.
:D:D:D:D:D:D
sega se posilni, se poveke juzeri doagjaat taka da..... ish ish :) :)

Jakov напиша:
“`Рџавом курцу свака длака смета“
Знаев ја дека Мистичен ќе те смени и дека ќе те мавнат и дека скулгрл ќе те гледа заводливо. ЗНаев јас дека сите се против тебе,само да не дадеш 5 комада. Знаев......:toe: :toe: :toe:
Од кај знаеше?:toe::toe: :pipi:

maalce zakasneto da im cestitam onaka oficijalno pobedata na userite.

Epa aj cestito. naredniot pat poubavo da igrate :)

KaiTekk напиша:
mnozinstvoto sekogas pobeduvalo pred malcinstvoto!
lele kolku se sekavam se falevte admini pred mecot...........aiiiiiiiiiiiiiiiiiiii................pa posle izgubivte......aiiiiiiii.
:D:D:D:D:D:D
sega se posilni, se poveke juzeri doagjaat taka da..... ish ish :) :)
Кајтекче, ја не беф таму, не рипај пред да знаеш.

Епа ај и јас да пишам нешто за утакмицава
честитки до јузерите мислам стварно ги подбравме
10:8 mmmm нема што слаби се
за Acid не се нервирај и ти ќе тепаш некогаш и негде е сега кога тоа незнам, ако ништо друго мора да ви честитаме за достоен противник :):):)
не исмучивте за да ве победиме мислам башка и не испотивте:):):)не дека врнеше и од тоа бевме мокри:):):)

ајт така поздрав

KaiTekk напиша:
Па ко божем ти си играл... :pos2:
Ти да играш друже, кои смешни клипчиња може да паднат. :tv:

sakas da probas da igras protiv mene slednata nedela?

Ај бе да не ве бришам :):)!
Ќе играте на трева, на сончево, со мене на гол, па после ќе видиме чија мајка црно, чија бело носи, а чија мајка плата за пиво дава.

Малце офф топик. Јаков сакаш да кажеш дека СкулГрл го гледала Тиф заводливо и поради тоа Тиф неможел да игра?

Garfield ako samo se falis a ne se pokazes na delo ke ti teram seir da znaes!

Acid: dobra ti e idejava. 5 min pred pocetok na match 1 na 1 sakas? :P

vardarce напиша:
Малце офф топик. Јаков сакаш да кажеш дека СкулГрл го гледала Тиф заводливо и поради тоа Тиф неможел да игра?
Лаже бе.Јас сите ги гледам така :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom