ФУДБАЛЕРИ КАЈГАНЏИИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи - пие пиво на гага?

• Вкупно гласачи
    52
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Aj valjda sega ke dojdam zasto prviot pat ne dojdov zaradi dozdot,vtoriot pat bev vo Ohrid sega valjda ke dojdam.

Правам натчовечки напори да дојдам... ама, пред тоа дај да се преброиме, ако има повеќе од 5+1, да не доаѓам за да седам на клупа. :):):)

Thief напиша:
Правам натчовечки напори да дојдам... ама, пред тоа дај да се преброиме, ако има повеќе од 5+1, да не доаѓам за да седам на клупа. :):):)

Abe dojdi. Ako treba ke se menjame. :)

Ili pak mozes da bides trener, bidejki ti imas najgolemo iskustvo so taktika. :cuc:

Macedonian напиша:
Abe dojdi. Ako treba ke se menjame. :)

Ili pak mozes da bides trener, bidejki ti imas najgolemo iskustvo so taktika. :cuc:

Кажи им какво искуство со тактика имам, а?! :)

Ќе гледам да дојдам, ама играм у прв тим и точка. :poss:

Thief напиша:
Кажи им какво искуство со тактика имам, а?! :)

Ќе гледам да дојдам, ама играм у прв тим и точка. :poss:

Hattrick. :je:

Sala na strana. Ke se menjame ako treba, ti samo dojdi.
:olee:

Macedonian напиша:
Hattrick.

Sala na strana. Ke se menjame ako treba, ti samo dojdi.
:olee:

Ако успеам да дојдам, ќе ја земам и поубавата половина, а планирам овојпат да го довлечкам и Јаков, не смеете да ме посрамотите - морам да играм... овојпат не се фалам со 5 гола, ама еден до два планирам сигурно да дадам. :)

Thief напиша:
Ако успеам да дојдам, ќе ја земам и поубавата половина, а планирам овојпат да го довлечкам и Јаков, не смеете да ме посрамотите - морам да играм... овојпат не се фалам со 5 гола, ама еден до два планирам сигурно да дадам. :)

Па макар биле и авто-голови! :pos2:

i ja [NE] isto!!!
pos23.gif

Ѕвер напиша:
Па макар биле и авто-голови! :pos2:

Ај играј од кај јузерите да можамд а ти влезам „клизеќи“ за изјавава, плиииис. :pos2:

П.С. 60% доаѓам. Ако го промашам последниуот автобус за назад, Гарфилд со мотор ќе ме префрли до Тетово. :motor:

Thief напиша:
Ај играј од кај јузерите да можамд а ти влезам „клизеќи“ за изјавава, плиииис. :pos2:

П.С. 60% доаѓам. Ако го промашам последниуот автобус за назад, Гарфилд со мотор ќе ме префрли до Тетово. :motor:

Ne be. Dzver igra od admini i moderatori i tocka.

igrate vo nedela??!!!
Doagam :je: :je:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom