Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Направивме вистински потег што го земавме Gardian во нашиот тим. Проценката на Бати беше (како секогаш) погрешна. Нашиот нов играч игра подобро од било кога, а тоа го докажа и на овој пријателски натпревар. Искрено, изненаден сум и од играта на Macedonian кој покажа доста добра игра во одбраната. Играше цврсти и дрско на моменти, а доби и доста закани од играчите за наредниот натпревар... :zlo:Zemzela напиша:Вчера добар фудбал падна а? Ја за играч на натпреварот го прогласувам Gardian,дечкото одигра топ со желба за победа и без штедење,браво дечко![]()
\\Acid напиша:Направивме вистински потег што го земавме Gardian во нашиот тим. Проценката на Бати беше (како секогаш) погрешна. Нашиот нов играч игра подобро од било кога, а тоа го докажа и на овој пријателски натпревар. Искрено, изненаден сум и од играта на Macedonian кој покажа доста добра игра во одбраната. Играше цврсти и дрско на моменти, а доби и доста закани од играчите за наредниот натпревар... :zlo:
Zemzela напиша:Вчера добар фудбал падна а? Ја за играч на натпреварот го прогласувам Gardian,дечкото одигра топ со желба за победа и без штедење,браво дечко![]()
Acid напиша:Направивме вистински потег што го земавме Gardian во нашиот тим. Проценката на Бати беше (како секогаш) погрешна.
GarDiaN напиша:planot ni e u sabota u 19 : 00 za da fatime mesto i da izigrame edno dobro fudbalce
takada daj prijavuvajtese za tie so mislat da igraaat i navivaat![]()
eXelion напиша:Gardian bese dobar kako golman ne kako igrac.Najdobar bese toj vo Ronaldo dresot toj ja dvizese celata igra na negoviot tim.