Фудбалери Кајганџии - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата Beck's
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе ме примите и мене во екипа ако не е проблем? :P Само не знам да играм баш нај нај, повеќе ради дружба и заебанции, а и запознавање.. :)

Од кај си дечко :D Едниот имаше што се заебаваше пред некое време, да не испаднеш и ти таков. Внедела играме од 4 во Рамстор-ТЕТОВО :icon_mrgr:
На таков ти личам? :D По никот автоматски знаеш.. Иначе не се заебавам чисто онака сакам малку да се истрчаме и да се запознаеме ;)

На таков ти личам? :D По никот автоматски знаеш.. Иначе не се заебавам чисто онака сакам малку да се истрчаме и да се запознаеме ;)

Ок тогаш, се гледаме внедела :)
--- надополнето: 5 февруари 2014 во 23:57 ---
9 засеа, ајде бе еден куп бевме на темава, кај се криете

Ок тогаш, се гледаме внедела :)
--- надополнето: 5 февруари 2014 во 23:57 ---
9 засеа, ајде бе еден куп бевме на темава, кај се криете

So Garfild 10 sme, Garfild rece mozam vo nedela da dojdem bilo koj saat.

Marli uste ne potvrdil.

Becks
Toni
Ballisti
Makedonia 1932
Te-Ultra
Warmaster
Pain
Andrej
Marli
Garfild

Игра бе Марли, пишав предходно дека игра. Со тие што контактирам си пишувам тука

Извинете вака, ама со време да ви кажам дека не сум во можност да играм оваа недела, а баш сакав да играм.. Се гледаме наредна прилика здравје. ( рачунајте на мене сигурен)

Људи ја нема да можем да игра, ја покренав пак да почнемо да играмо, и не сте свесни колку ми се игра, али терминов не ми одговара ич, у недела до 6 сум на работа, да беше 5 некако ќе излезев еден саат порано, али 2 саата порано да излезем неможем...

Од наредна недела ако има термин од 5 или покасно рачунајте ме, порано неможем...

Дечки ја не можем неделава да играм, ми испадна нешто и нема да стигнем до 4 саат...

Jа нигде не реков дека ќе играм од 4 саат. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom