Фудбалери Кајганџии - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата Beck's
  • Време на започнување Време на започнување
Некако го изоставаш првиот дел од реченицава. :D

Пошто глеам дека е проблем и со Гарфилд и со Марли терминот, ако може да се стае за некој 6/7/8 саат, дека и ја у недела минимум до кј 5 ќе бидем у Гостивар на нешто кржтевка или сличен фамилијарен настан од 3 и нема шансе да стигнем до 4, а од 6 натаму би дал све од себе да стигнем :cenzura:

Балисти ај прашај дали може од 6 или нека се јави некој друг да резервира од 6

А да најдете уште некој од страна и да изиграте од 4, па за наредна недела да се организирамо за покасно? Пошо сеа у субота за у недеља касно е да се презакажуе...

Ја ќе играм средив за на работа, ќе игра и Вук, и уште еден наш другар...
Нека седи терминов сеа за у 4, им реков на људиве више, аи се сменив на работа, сега покасно не би можел, па од наредна недеља да најдемо некој од 6 или 7

Ova nedela neka bide od 4 eve Marli,Vuk ke igrat ke nosat uste eden drugar od drugata nedela ke vidimo od 6 ili 7 ke igramo.

Becks
Toni
Marli
Tetovcanec
Marli2
Vuk
Te-Ultra
Ballisti_te
Andrej
Warmaster

Uste 2 falat Becks ako gi zema drugarive sto gi zemase redovno tamam ke bideme, ako ne togas jas moze ke nosam eden drugar go poznavate site sto bese nekolku pati koga igravme.

Ја најдов уште двајца, оние стандардните што играа порано. Ај се глеаме утре

Дечки, моиве одкажаја двајцата им излезе нешто хитно за утре, нема да бидат у Тетово двајцата, али му се јавив на Данко ќе игра он, значи уште еден ни фали !!
Да го барам Џастин ??

Дечки, моиве одкажаја двајцата им излезе нешто хитно за утре, нема да бидат у Тетово двајцата, али му се јавив на Данко ќе игра он, значи уште еден ни фали !!
Да го барам Џастин ??

Па викни го ај нема везе

Дечки по барање на мнозинството најдов слободен термин и резервирав за вНедела од 18:00ч. Се надевам на поголема заинтересираност неделава и да го чуваме овој убав термин

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom