Фудбалери Кајганџии! (старо)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Imate srdecen pozdrav, milo mi e sto se druzevme, obicno ne begam i ostavam pari za pivo, no veke skoro 1 saat, kasnev so vreme poradi nekoj obvrski :), ubav mec, osekav deka ke izgubime, ni padna i tempoto i igrata :) ke ve pozdravam so edna solo akcija, posebno SAJBER, urban i bobi :) koj bea involvirani :) i letaa na site strani, krunisana so gol :) a i da go pofalam tonci 2 suta ubavi mi fati :) eden od centar, i eden so leva:vozbud:

Скорпио = Роналдињо
Разликата е само во бојата на кожата:nenene:
Брат, ја барем играм поштено не тепам ко тебе можев да те запрам со две нозе или да те фатам од позади (како ти што направи коа ти ги поклонив мрежичките од орка) а башка секоја утакмица губиш и сите те обвниуваат тебе во тимот незнам што толку рипаш:smir:
оф топик:
убаво да си поминеш у охрид, ја вечер идам за Бугарија така да се гледаме за месец дена у ЈБТ на нова партија.поздрав

Леле,леле што фалење падна

Иначе Скорпио фала на поздравот...следната нема толку лесно да поминуваш...чим пушташ вакви провокации...

Следен натпревар кога ке се игра?

Скорпио,ти си боље од сите нас...
Но како му викаше трењерот на Муњез во Goal! :

The ball is faster than you,passing is better than dribbling.

The name in the front ( (L)Users) is more important than the one on the back (Scorpio_20) :vozbud:

Џабе ви се сите провокациии, брат, ако мислат јузерите дека токму баш поради мене губат, Нека се изнасјат јавно, и ке се повлечам од моето играње од кајгана
Еве тука признавам

Стварно, те примеќам многу се фалиш Скорпио_20. :):):) Ако сакате некогаш да изиграме малце баскет колку за промена (=

SCORPIO__20 брат те бива за фудбал остави ова што зборат овие штета што не сум во Скопје да им одржевме една лекција на Админиве :pos: :pos:

Кога играме наредна? :)

Петок е бош ден (ќе има откажувања ради излегување), сабота сум на свадба, недела или понеделник или вторник евентуално?

Скорпио брат, уживај, не си само ти крив што губиме... Се трудиш ти, можда и највише од сите нас, ама не можеш сам да играш...

Недела е таман да играме.

Јас мислам дека е ред на следнава утакмица админите да ги остават јузерите да победат,да се види дека Скорпио е крив за поразите:pos::pos::pos::pos:

Ацид кога играме наредна?Јас мислам за у недела...ако сте за, стави у наслов и да почне пријавување.

Може во недела...ајде мењајте наслов...

Јас се пријавувам...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom