Фудбалери Кајганџии! (старо)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сајбер, да те зеам тебе по пат?

Секој кој има желба да игра нека дојде, ќе се менуваме.

- Мистичен
- Acid
- Скорпио
- Сајбер најт
- Урбан Мувер
- Тончи

Други? Пријавувајте се! Подобро да бидеме повеќе, отколку да откаже некој и се да поебе. Ако сме повеќе, ќе се менуваме. :)

Ај доаѓам и јас зашто гледам слабо пријавени па да помогнам колку можам:)

Да даре собери ме обавезно...во 2 и 10 кај тедико кај што ме собра прошли пут..се гледаме тамо, поздрав

Oкеј, во 2 и 10 биди таму. Ацид и Урбан Мувер, вас ве собираме во 2 и 15 кај вас пред зграда.

Еј ај ако сакате и ја имам тимче па ако сака некој против мене и мојот тим... до 16 год. изволте....:) мој msn:bojan_chelsea@hotmail.com

Еј ај ако сакате и ја имам тимче па ако сака некој против мене и мојот тим... до 16 год. изволте....:) мој msn:bojan_chelsea@hotmail.com
Извини другарче, ама се сениори сме :)

Еве, Ливерпул Фан е во таа конкуренција, обрати му се на него :)

Те аднав на мсн паше, ќе се договориме. Само да те предупредам, све сме про во мојот тим. :) - А тоа дека си за Челзи, дупло ќе го јадете. :pipi:

/# Чекам резултат од натпреварот.

Им го земавме скалпот на Блогерите :)

Конечен резултат 13-10 за Кајганџии :ojea:

Интересен натпревар. Примените 10 голови се должат на неподготвеноста на нашиот голман. Тончи имаше спиено само 2 часа синоќа, па оправдани се невозможните топки кои завршија во мрежата :pos: Како и да е, на крај се разбрани и фати неколку добри шутови.

Екипата настапи во состав:
Acid
Мистичен
Urban_Mover
Tonchie
Cyber_Knight
SCORPIO_20
The Mummy Returns (замена)

Браво момци. Наредната недела уште поубедлива победа ;)

A Мен оф д меч кој беше? :)

П.С. Честито Победа :vozbud:

конечно добро изигравме!:smir: браво браво, ама не требаше да примиме 10 гола :pos2: ама тоа е...победа си е победа:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom