Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас изгледа уште еден ќе носам

фудбалеришта..нов сум на форумов и на око ми падна темава..незнам каде како што се игра..али ај немора од викендов..од другиот викенд ако може или ви фали некој долазим 101% :D

Значи се на се колку сме? Со на ејсид 2цата и мојте 2ца?

За сега 100% сигурни сме:

1) Acid
2) Другар на Acid
3) Другар на Acid
4) @.Sky.
5) wiksa
6) Dr.House
7) Другар на Dr.House
8) Другар на Dr.House
9) TheWhiteMamba
10) Boki.Mkd
11) bookfan

Да се изјаснат уште:
Спенс
NomoregameS
Никел
Urban_Mover
ЅОНЕ
whysoserious?

Почеток 18 часот (бидете 15 мин порано!)

ribar-png.68922

Супер, за новајлиите земете си вода дека нема чешма во близина. Сите таму во 5и45 најкасно во 6 да бидеме веќе почнати,јас носам топка.
Спенс
NomoregameS
ЅОНЕ
Никел
Urban_Mover
whysoserious?
пишете и ако не доаѓате да знаеме дали да организираме други......

Не можам момци,ги следам кошаркариве,од 17 играат со Босна.
Немам превоз за да стигнам до таму,а гледам и онака ќе соберете играчи па не е проблем=)

јас доаѓам 100% само незнам баш точно кај се наоѓа..па ако може мала помош,,само сеа дека за прв пат , после нема да има проблем нормално :) .. ии дека доаѓам од ѓорче незнам кој бус да фатам за да ме остаи пред школово :)

јас доаѓам 100% само незнам баш точно кај се наоѓа..па ако може мала помош,,само сеа дека за прв пат , после нема да има проблем нормално :) .. ии дека доаѓам од ѓорче незнам кој бус да фатам за да ме остаи пред школово :)

Знаш како да дојдеш до автобуската на Зелен Пазар? Ова ти е на 300 метри... Одиш право до раскрсницата накај Зоил (Црвен Крст) и од десната страна ќе видиш училишен двор. Таму е игралиштето. Види ја мапата :)

Бај д веј, мислам дека има и други од Ѓорче. Може заедно со некој да дојдете.

Знаш како да дојдеш до автобуската на Зелен Пазар? Ова ти е на 300 метри... Одиш право до раскрсницата накај Зоил (Црвен Крст) и од десната страна ќе видиш училишен двор. Таму е игралиштето. Види ја мапата :)

Бај д веј, мислам дека има и други од Ѓорче. Може заедно со некој да дојдете.

му објаснив веќе, иначе сега сме 12 така? :)

ако има и други нека ме исконтактираат...
иначе како што гледам на мапа може и од рамстор улицата..терам само право и има кружен тек и одма е школото :) .. иначе фала..како и да е ќе се снајдам..така да и ја доаѓам 100% па се гледаме попладне :D

Не можам момци,ги следам кошаркариве,од 17 играат со Босна.
Немам превоз за да стигнам до таму,а гледам и онака ќе соберете играчи па не е проблем=)

Пренос нема да има, ни на стрим. Ако нема, те очекуваме да се појавиш :)
Ако е за бокскор, ќе следиме од мобилен таму... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom