Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако изгубат плавите, јас ќе се самобанирам 1 ден и ќе се тргнам од администраторско место 7 дена.
Али ако изгубите, има на сите да ви ставам аватари од Боки 13 или Адријана Ацевска (по избор).

Ете мотивација плус да победите утре :D

Глеј изгубете сеа...

ПС: Кој ќе брани од наша? И дали знае да брани...

Ако провоцирајте го Ејсид ама кога ќе експолодира на терен тогаш немојте да почнете да се карате!! :D
Пс.Ејсид очекувам хет-трик! :)

Аха хет-трик, ќе му го стаиме Левак маркер и Кифла на гол и нема ни еден да даде :D

Ако провоцирајте го Ејсид ама кога ќе експолодира на терен тогаш немојте да почнете да се карате!! :D
Пс.Ејсид очекувам хет-трик! :)
Не се сомневам во ова...ќе експлодира од нервоза...ама пази ти да не бидеш жртва,ќе те мава со копачка ко Ферги -Бекам:icon_mrgr:
Ај доста беше провоцирање од мене..утре пак!:pos:

Ако изгубат плавите, јас ќе се самобанирам 1 ден и ќе се тргнам од администраторско место 7 дена.
Али ако изгубите, има на сите да ви ставам аватари од Боки 13 или Адријана Ацевска (по избор).

Глеј изгубете сеа...

Цитат за да стои ова два пати :D

Да имате супер голман Гоуст е најзаслужен што и претходната не беше дебакл :D

Глеј изгубете сеа...

Стоп ја го бирам Боки 13...:pos:

Не се сомневам во ова...ќе експлодира од нервоза...ама пази ти да не бидеш жртва,ќе те мава со копачка ко Ферги -Бекам:icon_mrgr:
Ај доста беше провоцирање од мене..утре пак!:pos:

Хммм Sound like a challenge(за победа/пораз) добив дополнителен мотив да си земам кацига....:pos:

Има да бранам на натпреварот од 9:30 што го играм у Форца, само за да чувам сила за натпреварот со вас...

Глеј изгубете сеа...

Нашиот голман е нашата најјака страна.Подобар од пола голмани во Европа.Никола е ѕверка :)

Иначе јас не сум нешто посебно мотивиран за утре.Некако касно ќе играме,а мене тогаш ме фаќа дремка,така да...

Глеј изгубете сеа...

И плус аватар од Величе да ставиш :D.

320583_290683870960955_276670865695589_1143826_1680425830_n.jpg

Тимската фотографија на црвените :icon_lol: :D

Ајде црвени тепајте, недела дена ќе може да се спамира на раат, знаете што значи тоа? Цел форум навива за вас :icon_lol:

Ајде црвени тепајте, недела дена ќе може да се спамира на раат, знаете што значи тоа? Цел форум навива за вас :icon_lol:

Ќе ве победиме за инает,многу ќе ми биде интересно кога Топче и Џеко ќе носат аватари од Бокица :D

Кајзер е тој во средина,Џеко оној последниот како највисок ми изгледа.Си ги погодила good job :D

А чеј, минатите 2-3 натпревари како завршија уствари?

Првиот пат кога играв,не тепаа 9-4,а минатата недела не победија 4-3 и тоа на крај,фушарски :icon_lol:
И редно е да заврши таа нивна серија,зошто не можам да ги трпам.

Ќе ве победиме за инает,многу ќе ми биде интересно кога Топче и Џеко ќе носат аватари од Бокица :D
Се ќе направам само да не го стаам тој на аватар-во превод утре победуваме пак...мене па ќе ми биде прилично интересно кога Ејсид ќе си пише зашто е баниран на 1 ден:pos:

Инаку Џен,сликава е многу МОЌНА!:icon_mrgr::icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom