Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сега следи едно од поглупите прашања на темава. Ова училиштево е в центар, така?

Сега следи едно од поглупите прашања на темава. Ова училиштево е в центар, така?

Одма до театарот малку отпозади а карши Европски Универзитет а позади школото.

На улицата што продужува накај Водњанска :).

Пс. Размени бројче со некој ако не си сигурен дека ќе најдеш :).

Ако никој не земе пумпа, ќе зеам јас.

Него ја зашо да не бидам жутиот во црвениот тим (да дојдам со бразил дрес)? :) Таман жуто онака проминентно, да знаете врз кого фаули да правите. :)

Ако никој не земе пумпа, ќе зеам јас.

Него ја зашо да не бидам жутиот во црвениот тим (да дојдам со бразил дрес)? :) Таман жуто онака проминентно, да знаете врз кого фаули да правите. :)

Џабе ти е друже, минатиот пат немаше НИ ЕДЕН единствен фаул и не падна ни една единствена пцофка :D. Да не веруваш дека е можно 12 да играат и ниту еднаш да не се опцујат :D.

У каков сакаш дрес дојди само дојди :D.

Одма до театарот малку отпозади а карши Европски Универзитет а позади школото.

На улицата што продужува накај Водњанска :).

Пс. Размени бројче со некој ако не си сигурен дека ќе најдеш :).

Ќе најдам. Со прашување до Америка се стигнува :)

Ајде заминав јас. Прво ќе се оди да му се даде една поддршка на Вардар, а после продолжувам да ги проверам вашите фудбалски квалитети :)
п.с. Бидејќи не познавам никој од вас, знак на распознавање? -Црвена ружа?:D

Ало, кое време и каде? Може ќе поминам, само кажувајте побрзо...

Ало, кое време и каде? Може ќе поминам, само кажувајте побрзо...
Читај целосен наслов на тема :) .

он-идната недела сум ск, ако може да се организираме некој ден преку неделата :)

Хаха, да не се мачат да анализираат кој ни е најбитниот офанзивен играч :) Или ко у одбојка со различниов дрес, ти ќе ни играш либеро, free role :D Иначе чисто да ги потсетам сите и да се пофалам во кој состав играше црвениот тим кој газеше на премиерниот меч сезонава: Cyber Knight, Ханибал, Топче, Kaiser, Cthulhu^, Levak, :)

п.с. Бидејќи не познавам никој од вас, знак на распознавање? -Црвена ружа?:D
Па според аватарите бе, очигледно е!

Јас ќе бидам Бред Пит, Кајзер ќе биде Вин Дизел и Cthulhu ќе биде мал плав штрумф. Да не утнеш, не моеш.

Или тоа, или барај 12 лепотани со 2 топки :D

Дечки ќе заборавев!!! Ако е теренот кај ЈБТ зафатен одиме на МЕДИЦИНСКО кај Водњанска на 10 мин е. Така направивме минатиот пат.

Сите што ќе касните а не сме кај ЈБТ земете бројче за секој случај и правец медицинско.

Во секој случај од 16:30 до 16:45 сите да се собереме кај ЈБТ за порано да почнеме!

Хаха, да не се мачат да анализираат кој ни е најбитниот офанзивен играч :) Или ко у одбојка со различниов дрес, ти ќе ни играш либеро, free role :D Иначе чисто да ги потсетам сите и да се пофалам во кој состав играше црвениот тим кој газеше на премиерниот меч сезонава: Cyber Knight, Ханибал, Топче, Kaiser, Cthulhu^, Levak, :)
Ајде баш да видиме како ќе се одвиваат работите денес:D
Значи играме црвени vs плави?
Ај запишете сеа како иде значи...
Црвени
-
-
-
-
-
-
Плави
-Nomoregames
-V_Gunner*
-
-
-
-
Мерак ми е да играм против црвениве,чест ќе ми биде да ги прегазам :icon_mrgr::icon_lol:
By the way...има некој моб. број да ми пише по ПП...чисто онака(y)

Рековме де, засеа во црвен сме јас, кајзер, цтхулху, левак и топче.

Ајде баш да видиме како ќе се одвиваат работите денес:D
Значи играме црвени vs плави?
Ај запишете сеа како иде значи...

Мерак ми е да играм против црвениве,чест ќе ми биде да ги прегазам :icon_mrgr::icon_lol:
By the way...има некој моб. број да ми пише по ПП...чисто онака(y)

ЦРВЕНИ
- Kaiser
- Топче
- Cthulhu^
- Mac))
- Левак
-
-
ПЛАВИ
-
-
-
-
-
-

Ќе оставам Ханибал сам да одлучи каде ќе игра иако се надевам ќе се врати у стара екипа :D.

Види пп :).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom