Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да го лапнеме Фервекс за спонзор? :)

Иначе добар фудбал паднат, подобро изиграа црвените. Пред се, затоа што играа поцврсто (без уплав) во дуели и ги користеа шансите.
И нормално, затоа што подаваат по земја :pos:
--- надополнето: Oct 20, 2011 11:30 PM ---
Уште не си се самобанирал??? :pos:
Не, прво треба да пишам во темата за банирани.

*пу да ти ебам,пак изгубивме.Топче треба да се трпи пак,недела дена :(

Треба треба, коа сте дрва ќе трпите... ај ќе ви пуштиме една кога тогаш да се израдувате иначе нема да имате желба веќе... Ко Барселона сме упм :D

Треба треба, коа сте дрва ќе трпите... ај ќе ви пуштиме една кога тогаш да се израдувате иначе нема да имате желба веќе... Ко Барселона сме упм :D

Па не сме бе толку дрва да му ебам.Ја мислам дека играме сосема солидно.Е сеа можда вие јаки сте,па затоа така ти изгледа :D

Барселона е ко нас брат...очигледно е дека сме незапирливи:D
Иначе сеа кај и да е ќе никне Величе на нечиј аватар:icon_mrgr:

Да го лапнеме Фервекс за спонзор? :)

Иначе добар фудбал паднат, подобро изиграа црвените. Пред се, затоа што играа поцврсто (без уплав) во дуели и ги користеа шансите.
И нормално, затоа што подаваат по земја :pos:
--- надополнето: Oct 20, 2011 11:30 PM ---

Не, прво треба да пишам во темата за банирани.

А за тие што немаат фервекс све заторено беше ццц,ќе испонастинеме.. :(

Пс.Топче ис онлајн damn!! :/

Одличен меч со многу жар и борба. Сепак по водството од 4-1 се чинеше дека мечот беше решен ама плавите преку одлични контри постигнаа два гола одлично изиграа напад ама одбраната им попушти во клучни моменти. Уште еднаш извинување до Урбан Мувер за стартот инстиктивно кренав нога на топка... И на крајот црвената фурија продолжува да гази и секако реметот :D

Ако изгубат плавите, јас ќе се самобанирам 1 ден и ќе се тргнам од администраторско место 7 дена.
Али ако изгубите, има на сите да ви ставам аватари од Боки 13 или Адријана Ацевска (по избор).

Ете мотивација плус да победите утре :D

Глеј изгубете сеа...

ПС: Кој ќе брани од наша? И дали знае да брани...

ПС. :icon_lol:

Мене ми беше најмака да гледам а да не играм, пукнав :mad:. Ем и се убив од викање ама и онака никој не ме слушаше :D.

Нормално и стандардно пак си тепавме ЦРВЕНИТЕ иако Ацид играше од кај плавите а јас киснев покрај терен наместо во одбрана и Левакот не ни играше.

Следна утакмица ИГРАМ и не мрдам од пред гол па пробајте да ме поминете, одбраната ќе ни биде појака :D.

Кифла ни спаси неколку голчиња а последниот што го примивме беше непотребен ама ок битно тепавме. Џеко пак ако не се лажам шибна 2 гола :D.

Сеа Ацид треба да го стај Величе за аватар, мене за администратор (одма ќе банирам неколку типци :D) а плавите ако се фер сами ќе си стават аватари на БОКИ НАЦИОНАЛЕ 13 :icon_lol:.

АЛЕ АЛЕ ЦРВЕНИ НАЈДОБРИ СМЕ :D.

Сеа Ацид треба да го стај Величе за аватар

276403_102089809892414_1030921_n.jpg

Мене ми беше најмака да гледам а да не играм, пукнав :mad:. Ем и се убив од викање ама и онака никој не ме слушаше :D.

Нормално и стандардно пак си тепавме ЦРВЕНИТЕ иако Ацид играше од кај плавите а јас киснев покрај терен наместо во одбрана и Левакот не ни играше.

Следна утакмица ИГРАМ и не мрдам од пред гол па пробајте да ме поминете, одбраната ќе ни биде појака :D.

Кифла ни спаси неколку голчиња а последниот што го примивме беше непотребен ама ок битно тепавме. Џеко пак ако не се лажам шибна 2 гола :D.

Сеа Ацид треба да го стај Величе за аватар, мене за администратор (одма ќе банирам неколку типци :D) а плавите ако се фер сами ќе си стават аватари на БОКИ НАЦИОНАЛЕ 13 :icon_lol:.

Мора да стави аватар од Боки 13 ?? :(

Никола детеее аватаротттт :D

Зашто би се лажел не ми е јасно...:D
Добро игравме цела утакмица,од следен пат со тебе во тимов и мотивација + ќе имаме.
Него ја мислам да пуштиме да тепаат плавиве една,да не се растури лигава....не е фер веќе:icon_mrgr:

Никола хххаахаххаахха јеботе луд си :pos:ама поштено..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom