Топче
Арсеналиста
- Член од
- 18 септември 2010
- Мислења
- 9.246
- Поени од реакции
- 14.590
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не, прво треба да пишам во темата за банирани.Уште не си се самобанирал???![]()
*пу да ти ебам,пак изгубивме.Топче треба да се трпи пак,недела дена![]()
Треба треба, коа сте дрва ќе трпите... ај ќе ви пуштиме една кога тогаш да се израдувате иначе нема да имате желба веќе... Ко Барселона сме упм![]()
Барселона е ко нас брат...очигледно е дека сме незапирливиТреба треба, коа сте дрва ќе трпите... ај ќе ви пуштиме една кога тогаш да се израдувате иначе нема да имате желба веќе... Ко Барселона сме упм![]()
Да го лапнеме Фервекс за спонзор?
Иначе добар фудбал паднат, подобро изиграа црвените. Пред се, затоа што играа поцврсто (без уплав) во дуели и ги користеа шансите.
И нормално, затоа што подаваат по земја
--- надополнето: Oct 20, 2011 11:30 PM ---
Не, прво треба да пишам во темата за банирани.
Ако изгубат плавите, јас ќе се самобанирам 1 ден и ќе се тргнам од администраторско место 7 дена.
Али ако изгубите, има на сите да ви ставам аватари од Боки 13 или Адријана Ацевска (по избор).
Ете мотивација плус да победите утре
Глеј изгубете сеа...
ПС: Кој ќе брани од наша? И дали знае да брани...
Мене ми беше најмака да гледам а да не играм, пукнав. Ем и се убив од викање ама и онака никој не ме слушаше
.
Нормално и стандардно пак си тепавме ЦРВЕНИТЕ иако Ацид играше од кај плавите а јас киснев покрај терен наместо во одбрана и Левакот не ни играше.
Следна утакмица ИГРАМ и не мрдам од пред гол па пробајте да ме поминете, одбраната ќе ни биде појака.
Кифла ни спаси неколку голчиња а последниот што го примивме беше непотребен ама ок битно тепавме. Џеко пак ако не се лажам шибна 2 гола.
Сеа Ацид треба да го стај Величе за аватар, мене за администратор (одма ќе банирам неколку типци) а плавите ако се фер сами ќе си стават аватари на БОКИ НАЦИОНАЛЕ 13
.
АЛЕ АЛЕ ЦРВЕНИ НАЈДОБРИ СМЕ.
Зашто би се лажел не ми е јасно...Мене ми беше најмака да гледам а да не играм, пукнав. Ем и се убив од викање ама и онака никој не ме слушаше
.
Нормално и стандардно пак си тепавме ЦРВЕНИТЕ иако Ацид играше од кај плавите а јас киснев покрај терен наместо во одбрана и Левакот не ни играше.
Следна утакмица ИГРАМ и не мрдам од пред гол па пробајте да ме поминете, одбраната ќе ни биде појака.
Кифла ни спаси неколку голчиња а последниот што го примивме беше непотребен ама ок битно тепавме. Џеко пак ако не се лажам шибна 2 гола.
Сеа Ацид треба да го стај Величе за аватар, мене за администратор (одма ќе банирам неколку типци) а плавите ако се фер сами ќе си стават аватари на БОКИ НАЦИОНАЛЕ 13
.
АЛЕ АЛЕ ЦРВЕНИ НАЈДОБРИ СМЕ.
јбг, шо да правам.Никола детеее аватаротттт![]()