Фудбалери Кајганџии! [ОТКАЖАНО!]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Закажано е за у сабота во 15:30 минути во балонот кај Нова железничка ама сигурно ова и ајде сеа пријавувајте се за сигурно.

Зашо избрза со закажување ја не знам... Ако на ваков одличен термин не се појават, ондак но комент стварно...

Закажано е за у сабота во 15:30 минути во балонот кај Нова железничка ама сигурно ова и ајде сеа пријавувајте се за сигурно.

Зашо избрза со закажување ја не знам... Ако на ваков одличен термин не се појават, ондак но комент стварно...
Се пријавувам и јас.

Ајде, одржувајте го во живот точниот список на пријавени.
А ако немаме доволно луѓе, јас во петок сабајле ќе ставам едно известување на форумов кој сите мора да го видат :)

Значи, за сега сме само ние тројца?

Играм и јас, само објаснете ми кој балон е точно.

1. KIFFLA
2. Scorpio_20
3. Acid
4. Zokiarsenal
5. gade

Ко што сфатив јас, после Железничка... Во населба Пролет? Или?

11 Oktomvri, naselba Prolece :):helou:

I da prvite 6 prijaveni ja formiraat prvata ekipa a vtorite 6 ja formiraat vtorata ekipa
Hahahaha

Веке 6 сМе :smir:
Само некаде на Железничка некој љубезен ке се најде да не пречека ние што не знаеме каде.... ако може :)

Im In! :vozbud: and Vlatche..(ако се опорави од повреда,ке биде фит до субота) :)

1. KIFFLA
2. Scorpio_20
3. Acid
4. Zokiarsenal
5. Gade
6. Илијаико
7. ShurikeN!!!

Да ве потсетам само дека треба да се пријавувате САМО ако сте апсопултно сигурни дека ќе дојдете. За платен термин станува збор, немој да усерете. Океј?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom