Фудбалери Kајганџии - Битола

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување
Jas sum za, i plus mozham da zemam ushte 2-3ca. Tie sho idea lani so mene Pavel, Riki Dj-ot i Cele.
Многу сме така. Плус рековме само искусни форумџии. :coffee:[DOUBLEPOST=1418502741][/DOUBLEPOST]
Чекајте не е сигурно дека среда ќе играме. Ќе кажи декси понеделник :)
Абе ние за тогаш да се собериме. Ако играме арно, ако не, тогаш никому ништо. Поарно вака отколку да чекаме до понеделник да закажи па после последниот ден да се бркаме кој иди кој не иди кој е достапен кој не е итн

Абер немам. Кажете озбилно мора до вечер да знајме.

95% Четврток од 12:00 до 13:00 часот, утре најкасно до 12 ќе ми потврдат.

А за утре значи ништо не се бериме ?

Четврток не можам така да терајте ако се соберите. Само многу набрзина ви иди вака. Промена на план во последен момент тешко ќе биди за собирање екипа од овде

ОФИЦИЈАЛНО: Утре 13:00 часот имаме термин горе в сала ! Кажете кој ќе идите и дали ќе се оди, да знам да се викни некој ако треба или ако не се бериме да го откажам. Бидете брзиии

и мене не ми одговара, нареден пат

Јас сега се подотрезнав и видов за договорот и мислењата па заклучив дека на Декси не може да му се верува сега шо напрајвте за денес во 13 часот има луѓе да станвам или не?
Уствари јоше декси ѕвонете и кажете за кој ден ќе се договорите

Е за денес го одкажав пошто нема луѓе, за некогаш нареден пат нека бара друг сеа :D

Последно уредено:
Е за денес го тоткажав пошто нема луѓе, за некогаш нареден пат нека бара друг сеа :D
Организирајте коктел во Белведере,еден куп луѓе ќе се соберат....:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom