Фудбалери Kајганџии - Битола

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде дури сум на форумов да ја апдејтирам уште еднаш темава.
И како по ѓаволите се нашла во македонски фудбал?
Е сега.....нареднава недела ќе си почниме со играње надвор па ме интересира дали има уште некој заинтересиран (тие што сме веќе си се знајме и си имаме група на фб) за играње.
pesticidbt Sluzbarski. DéJà Vu Tomasino ( покасно ќе играме можда ќе можиш :D ) goran16ta najrakometen grad :D Dzish мкд владе ............
Anyone?

+ 1

ако и само ако се собериме рекреативци (y)

+ 1

ако и само ако се собериме рекреативци (y)
Брат.............со оглед на нашата форма, ова рекреативци дури и многу е. Не сме до ова ниво дојдени уште. Сега сме 1/4 рекреативци :pos:

Да се собериме кајганџи еднаш само да видиме кој сме шо сме..не од страна
и в сала поубо е мислам..надвор нема ќеф толку

нема сала во битола што задоволува услови за тоа што го бараат.....ќе се изнадишиш прашина во нив за тие од 1000-1500 денари по термин......денот е голем,може да се соберат 10-12 души да се изигра надвор,ако фалат 2-3 ќе повикаме накнадно

Да се собериме кајганџи еднаш само да видиме кој сме шо сме..не од страна
и в сала поубо е мислам..надвор нема ќеф толку
Тешко в сала. Башка ќе треба да плаќаме а не можиме да одиме, џабе парите :D Чекај еднаш да почниме па после....инаку баш затоа пишав за форумџии да се собериме. Надвор ќе маниме ќе видиме каде ќе се договориме

hahah denes za prv pat igrav fudbal po edno destina godini i sega se me boli race noze vrat grba abe se upm si karam majkata so igrav i vratot si go sinav manav nozicki (so koj um) =D sega si ja kladov civijata i slobodno racunajteme za igranje samo ne znam so terminite kako ke se dogovorime ne znam koj den ke bidam sloboden od rabota vo sekoj slucaj jas sum za ;) ama da mi popustate oti sum star malku :p

hahah denes za prv pat igrav fudbal po edno destina godini i sega se me boli race noze vrat grba abe se upm si karam majkata so igrav i vratot si go sinav manav nozicki (so koj um) =D sega si ja kladov civijata i slobodno racunajteme za igranje samo ne znam so terminite kako ke se dogovorime ne znam koj den ke bidam sloboden od rabota vo sekoj slucaj jas sum za ;) ama da mi popustate oti sum star malku :p
Абе ќе гледаме после 16.30 да биди. Таман е сега времето до кај 19 дење е и уште ќе наголемва денот :)
А за стар.......дека ние млади сме џам свиткавме :LOL: Срамота е деца од 20 години да не можиме 5 минути да потрчаме. Јас на пример 20 имам а се осеќам како 40 да имам упм :LOL: Никогаш не сум се осеќал толку тромо и неподвижно. Така да најлошо шо можи е да се вклопиш во сивилото на екипата :D

Абе ќе гледаме после 16.30 да биди. Таман е сега времето до кај 19 дење е и уште ќе наголемва денот :)
А за стар.......дека ние млади сме џам свиткавме :LOL: Срамота е деца од 20 години да не можиме 5 минути да потрчаме. Јас на пример 20 имам а се осеќам како 40 да имам упм :LOL: Никогаш не сум се осеќал толку тромо и неподвижно. Така да најлошо шо можи е да се вклопиш во сивилото на екипата :D
Eee ко ќе те викам да трчаме во паркот, ти не идиш :icon_mrgr:

Техничко назад на игралиште да одиме, или па брусничка на игралиште. Техничко знам дека играт луѓе и часој ко ќе имаме, а брусничка слободно е цело време.

Техничко назад на игралиште да одиме, или па брусничка на игралиште. Техничко знам дека играт луѓе и часој ко ќе имаме, а брусничка слободно е цело време.
Ne zaebavaj udzum koj ke odi do gore poke ke se umorime duri dojdime do tamu najubo nekade na sredina ili goce delcev ili na rakometno da si platime da bidi na sredina za site da odgovara ...

Шо ги ебам, ќе си вежбам. Сериозно, веќе 4 месеци ом ф теретана, 3-4 пати неделно по некој сат тепам... за фудбалот, стварно незнам, периодов ми е фулл неможам да мрднам. Мада ќе ја пратам темава, можно е да изненадам :)

Eee ко ќе те викам да трчаме во паркот, ти не идиш :icon_mrgr:
Е ти рано на сабајле ме викаш :icon_lol: Мака ми е :coffee: Тогаш Меган Фокс да ми ја донесиш џабе ќе биди, ќе продлжам да си спијам :D
--- надополнето: 13 април 2013 во 14:00 ---
Шо ги ебам, ќе си вежбам. Сериозно, веќе 4 месеци ом ф теретана, 3-4 пати неделно по некој сат тепам... за фудбалот, стварно незнам, периодов ми е фулл неможам да мрднам. Мада ќе ја пратам темава, можно е да изненадам :)
Ела бе, со мерцедесот. :D
--- надополнето: 13 април 2013 во 14:03 ---
Брусничка бевме некни. Добро е, да не речам супер е ама угоре е многу арно вика Горан, ќе умриме дури појдиме :LOL: Али нека биди опција.
Брусничка
Техничко (има деца таму поредовно)
Климент
Елпида (стално има деца)
Ако не крај краева ќе закажиме Ракометно мада не знам како одат таму работите. Да плаќаме за на асфалт да играме некако не ми е логично :coffee:

Ојте Долната најнасредина ви е,таман од на кафе :D а и дур бев средно ретко беше зафатено сеа ваљда уште е така :cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom