Фудбал Менаџер 2018

• Креатор на темата Креатор на темата dark warrior™
  • Време на започнување Време на започнување
првите импресии од полскиот гејмер на Фудбал Менаџер 2018:

Дресовиве за прва МФЛ значи дека ја има нашава лига во ФМ2018 или пак ќе треба сами да ја додадеме? барам по нет кој лиги ги има за играње ама неможам да најдам такво инфо :) ја порачав од cdkeys па ќе си почекам до 10-ти Ноември :(

Дресовиве за прва МФЛ значи дека ја има нашава лига во ФМ2018 или пак ќе треба сами да ја додадеме? барам по нет кој лиги ги има за играње ама неможам да најдам такво инфо :) ја порачав од cdkeys па ќе си почекам до 10-ти Ноември :(
Ја нема фабрички кажано али ќе ја биде пошто редовно ја прават србите така да за набрзо ќе биде а @Boce1234 од кај ја зеде и што пари ако не е тајна?

Ја нема фабрички кажано али ќе ја биде пошто редовно ја прават србите така да за набрзо ќе биде а @Boce1234 од кај ја зеде и што пари ако не е тајна?

Ми ја дадоја од СИ за без пари

aj sto sekoja godina vadat apdejt igra na prethodnata, edna od glavnite promeni za novava e sto random igrac ke moze da ti se proiznese deka e gay :)

ne se uletuvajte so kupuvanje na igrava ovaa godina, od ovaa godina denuvo zastitata e probiena, izlagaat dosta igri sto bea so vakva zastita vklucuvajki ja i fm17 koja minatata godina ne mozea da ja karknat, taka da ovaa godina bi trebalo bez problem 18kava da iskoci a u paket so nea i apdejtite sto sledat.

v8qgOrP.png

Добар :cool:

go skratile 2d klasikot za gleanje kako sto razbrav
kakov klasicen shit, bitno gay zaednicata ja zadovolija, toa e najvazno u denesno vreme. :popce:

go skratile 2d klasikot za gleanje kako sto razbrav
kakov klasicen shit, bitno gay zaednicata ja zadovolija, toa e najvazno u denesno vreme. :popce:
топчињата беа нешто најако од играва, требни ми се на фудбал менаџер 3Д глупости , не е ова фифа/пес

ovie se topcinja za bogati, nie oldskul sme : )))
ja ona 3d prikazot nikad ne sum go ni gleal, osven nekoi debilni golovi koga pagale pa da vidam kako izglea taka, abe nie sme od generacijata sto komentarot samo go pustase na najbrzo i toa bese toa, zlatnite stari vreminja ...
Ke ti ebam 3d ke ti ebam.

АБЕ ЛУЈЏЕ КОГА ЌЕ ИМА FREE DOWNLOAD? ИЛИ ПРЕКУ КОЈ БИ МОЖЕЛО ДА СЕ КУПИ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom