Тешко да ти излезе кракирана верзија сега бргу дружеЈа има некаде на торент некоја поверодостојна верзија?? Не сум нешто во можност последниов период да следам што се случува затоа не сум доволно инвормиран.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тешко да ти излезе кракирана верзија сега бргу дружеЈа има некаде на торент некоја поверодостојна верзија?? Не сум нешто во можност последниов период да следам што се случува затоа не сум доволно инвормиран.
Од инста гејминг таму тие најевтина мислам моментално јас од таму ја зедов а за повредите и на фулот сие така тоа е до политиката на сегаАј дечки вие што ја купивте играва кажете од каде и која цена иде.
Друже мене секоја недела на тренинзи по еден од прв тим ми се повредуе и тоа на 3-6 месеца повреди значи не ситниНе знам што толку напињате со повреди. Демек вас не смее да ви се повреди играч. Па мене многу поглупо би ми било ако цела сезона немам ниеден повреден играч. Еве јас завршив прва сезона со Лајпциг и цела сезона ми беа здрави тие први 11 што ми играа. После пред почетокот на втора ми се повредија 3/4 напаѓачи![]()
Тренинзите највеќе на адверѓ ми се или на лоу после утакмица ден одмор така да тешко ќе да е до тоа за фитнес тренерите ми се со 4.5 звездиДај слика да видиме. Може да е и до лоши тренинзи.
Човек два поста над тебе веќе ставив.......Хахахах извини ондак чим е топ сикрет![]()