Фудбал Менаџер 2017

• Креатор на темата Креатор на темата dark warrior™
  • Време на започнување Време на започнување
Ја има некаде на торент некоја поверодостојна верзија?? Не сум нешто во можност последниов период да следам што се случува затоа не сум доволно инвормиран.
Тешко да ти излезе кракирана верзија сега бргу друже ;)

На демово играчите се повредуваат како добро утро, морав скоро на секоја позиција да купувам по еден за да составам прв тим ебаго...

Ај дечки вие што ја купивте играва кажете од каде и која цена иде.

Ај дечки вие што ја купивте играва кажете од каде и која цена иде.
Од инста гејминг таму тие најевтина мислам моментално јас од таму ја зедов а за повредите и на фулот сие така тоа е до политиката на сега ;)

Не знам што толку напињате со повреди. Демек вас не смее да ви се повреди играч. Па мене многу поглупо би ми било ако цела сезона немам ниеден повреден играч. Еве јас завршив прва сезона со Лајпциг и цела сезона ми беа здрави тие први 11 што ми играа. После пред почетокот на втора ми се повредија 3/4 напаѓачи :D

Не знам што толку напињате со повреди. Демек вас не смее да ви се повреди играч. Па мене многу поглупо би ми било ако цела сезона немам ниеден повреден играч. Еве јас завршив прва сезона со Лајпциг и цела сезона ми беа здрави тие први 11 што ми играа. После пред почетокот на втора ми се повредија 3/4 напаѓачи :D
Друже мене секоја недела на тренинзи по еден од прв тим ми се повредуе и тоа на 3-6 месеца повреди значи не ситни

Дај слика да видиме. Може да е и до лоши тренинзи.

Дај слика да видиме. Може да е и до лоши тренинзи.
Тренинзите највеќе на адверѓ ми се или на лоу после утакмица ден одмор така да тешко ќе да е до тоа за фитнес тренерите ми се со 4.5 звезди

Стави вака не се плаши :icon_mrgr:
haKNR1u.png

@Invader ај стај слика од тренинзите да видам како ти се поставени баш ме интересира што викаш немаш повреди

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom