ftp server download free symbian app, java app and other!

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Па баш тогаш не сум на работа а имам друѓи обврски ... по 23.30 сум на работа ....

и тогаш можам .... :se_ molam , :cry:
уффф...

ај вечер ке го оставам цела вечер уклучен :)

ftp://89.205.22.202
ама не замерувајте ако се случат некои грешки во стил да падне, да ви се укочи конекцијата, да ви се вирусира компјутерот итн... поз.

од сеа е уклучен па до утре до 10 часот.

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Pazete ima sekakvi virusi i za mobilni i za kompjuteri
мислам дека имам напоменето? и тоа не само во оваа тема. Како и да е јас серверов го имам скоро година дена во компјутеров и не ми прави никаков проблем :) освен тоа со истиов компјутер вршам 4-5 различни работи, меѓу која и интернетов. А и преку 60% од апликациите се проверени :) - дали функционираат :pos:

btw што е финтава со ова никовиве Wifi, GPS, Bluetooth, IR-da...?
вака на еден форум имаше едно време заебанти Telefon, Slushalka, Mikrofon, Gajtan...

Член од
12 октомври 2007
Мислења
84
Поени од реакции
30
Е фала ти за ова манчо .. Фала пуно но моментално е паднат изгледа ке мозе да проверис :vozbud:

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
па реков јас, неможе да се контролира серверот додека не сум на работа, оти ако е се наполни со над 7-8 узери знае да се укочи и падне, ама синока ми била падната конекцијата :/

да така затоа сега цел ден е активен. ftp://89.205.22.202

GPS

Член од
11 октомври 2007
Мислења
18
Поени од реакции
0
Sto e ke vidis, koga ke ke ti dojdam so telefonot sto mi go rasipa tvojot virus ne se pravi na mutav

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Sto e ke vidis, koga ke ke ti dojdam so telefonot sto mi go rasipa tvojot virus ne se pravi na mutav
имам напоменато во врска со апликациите и се што е на серверот... :)

п.с. во врска со болдираното - мојот вирус? имаше потпис на него?

во принцип моите дела не ги делам бесплатно - како што е случајот на серверот. А и не се замарам многу со апликации кои буткаат симбиан софтвер или што работат како багови.

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Додадени се плус 1200 мегабајти симбиан апликации, игри, фонтови, курсори, трикови и бла...бла... :)

мислам уште ги додавам ама за 10/15 мин ке биде готово а воедно во меѓу време серверот е активен до вечер до 20.00

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
7.15gb или пак 7,679,352,832 бајти :) ама сепак ке продолжам да го полнам, и покрај тоа што има многу дупли работи сепак сеуште нема да го чистам од дупликатите и од нерегистрираните фајлови. Кога ке стигне на 10гига ке го обработам една ноќ и ке го поуредам.

Него и ви овозможив опција за Upload, имате и посебен фолдер за тоа. Во случај да имате некоја ваша омилена апликација, тема, игра итн... да ставите :) мора да ја ставите прво во фолдерот за да ја проверам па потоа ке биде пуштена во погон помеѓу другите апликации.

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
реков дека секој ден освен сабота и недела од 10 до 20 часот ке биде пуштен.

Kajgana Shop

На врв Bottom