ftp server download free symbian app, java app and other!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Па баш тогаш не сум на работа а имам друѓи обврски ... по 23.30 сум на работа ....

и тогаш можам .... :se_ molam , :cry:
уффф...

ај вечер ке го оставам цела вечер уклучен :)

ftp://89.205.22.202
ама не замерувајте ако се случат некои грешки во стил да падне, да ви се укочи конекцијата, да ви се вирусира компјутерот итн... поз.

од сеа е уклучен па до утре до 10 часот.

Pazete ima sekakvi virusi i za mobilni i za kompjuteri
мислам дека имам напоменето? и тоа не само во оваа тема. Како и да е јас серверов го имам скоро година дена во компјутеров и не ми прави никаков проблем :) освен тоа со истиов компјутер вршам 4-5 различни работи, меѓу која и интернетов. А и преку 60% од апликациите се проверени :) - дали функционираат :pos:

btw што е финтава со ова никовиве Wifi, GPS, Bluetooth, IR-da...?
вака на еден форум имаше едно време заебанти Telefon, Slushalka, Mikrofon, Gajtan...

Е фала ти за ова манчо .. Фала пуно но моментално е паднат изгледа ке мозе да проверис :vozbud:

па реков јас, неможе да се контролира серверот додека не сум на работа, оти ако е се наполни со над 7-8 узери знае да се укочи и падне, ама синока ми била падната конекцијата :/

да така затоа сега цел ден е активен. ftp://89.205.22.202

Sto e ke vidis, koga ke ke ti dojdam so telefonot sto mi go rasipa tvojot virus ne se pravi na mutav

Sto e ke vidis, koga ke ke ti dojdam so telefonot sto mi go rasipa tvojot virus ne se pravi na mutav
имам напоменато во врска со апликациите и се што е на серверот... :)

п.с. во врска со болдираното - мојот вирус? имаше потпис на него?

во принцип моите дела не ги делам бесплатно - како што е случајот на серверот. А и не се замарам многу со апликации кои буткаат симбиан софтвер или што работат како багови.

Додадени се плус 1200 мегабајти симбиан апликации, игри, фонтови, курсори, трикови и бла...бла... :)

мислам уште ги додавам ама за 10/15 мин ке биде готово а воедно во меѓу време серверот е активен до вечер до 20.00

7.15gb или пак 7,679,352,832 бајти :) ама сепак ке продолжам да го полнам, и покрај тоа што има многу дупли работи сепак сеуште нема да го чистам од дупликатите и од нерегистрираните фајлови. Кога ке стигне на 10гига ке го обработам една ноќ и ке го поуредам.

Него и ви овозможив опција за Upload, имате и посебен фолдер за тоа. Во случај да имате некоја ваша омилена апликација, тема, игра итн... да ставите :) мора да ја ставите прво во фолдерот за да ја проверам па потоа ке биде пуштена во погон помеѓу другите апликации.

реков дека секој ден освен сабота и недела од 10 до 20 часот ке биде пуштен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom