Фронтменот на Грин Деј полуде на сцена

Нормална реакција на бенд, што е повеќе од 20-тина години на сцена, замисли ова да им се случеше на 50 cent, DMX, Metalica или Foo Fighters, ќе го претепаат и Ушер и организаторите заедно и ќе отсвиреа некоја нова песна по овој повод.
Aбе ганови ке извадеа ке ги рокнеа:ROFLMAO:

Овај по педер е од Џастин Бибер бе.. тапа тема.

Eminem имаше јак стих во песната "No Love": Where the fuck is Kaney when you need him? :icon_lol:
За вакви работи, само пуштете му го Кејне Вест на Ашер или на Бибер, ко попчиња ќе си отидат од сцена - не е потребно демолирање на ништо...:icon_lol:

Шала на страна, што има поента - има, ама и јас мислам дека е местенка, барем така ми делува, не ми делуваше ич спонтано, ни природно, баш делува како да е изрежирано, што не значи дека не го разбирам муабетот. Тој си стои.

Kанје секогаш јаде гомна и по она Ем Ти Ви доделувањата на награди :pos: Лани мислам дека јадеше за Тејлор Свифт, беше номинирана во иста категорија со Бијонсе и ја зеде наградата, овој дојде на сцена и почна да мрчи :pos:

Добил уште една минута, а колку пари зел?

нормална емотивна реакција се дефинира како полудување? озбилно?

Бендот формиран 87, мајчиниов се однесува ко да е роден 94та, а песните кои ги прави се за дечиња родени околу 2000тата.

90% "паметни" торковци се собрале на темава да хејтаат нешто што ни самите не знаат дали воопшто унапред било исценирано. Ако е толку исценирано ајде кажете ми зашто мислите дека е така? Грин Деј биле лигуши, вакви, такви, панк бој бенд... Па да ве видам вас критичарите да измислите песна како Basketcase или Minority, па да ви ја слуша милионска публика.

Во право е Били што вика дека не е Џастин, кој кур е Џастин? Да беа Мејден, Металика, или рандом друг епски бенд па фронтменот вака да направеше повеќето од вас ќе викаа БРАВО! УБАВО МУ КАЖА! КОИ СЕ ТИЕ ИДИОТСКИ ОРГАНИЗАТОРИ! БЛА БЛА БЛА... Со тоа што Грин Деј станале мекуши последниве години не мора да значи автоматски да се ругаат сите нивни постапки. 100% сум сигурен од вас уште се трескате на нивните песни и кога некад ќе ги пуштат на радио ги слушате до крај.

Човекот си изреагира одлично.... хард кор. Врска нема со сценарио, ги следам Грин Деј веќе 10 години и верувајте не би прифатиле ваква глума за никоја пара или публицитет, си имаат они доволно и од двете. Доколку не им било кажано за кратењето на должината на настапот стварно е крајно непрофесионално од страна на организаторот. Е сега доколку било, попрофесионално би било воопшто да не излезат на сцена. И на крај убаво им кажа за Џастин. Кога тој или Ашер ќе имаат фанови повеќе од 25 години кои ги следат низ целиот свет, тогаш ќе можат да се натпреваруваат или да се споредуваат со нив или на нив сличните... се дотогаш треба да има некоја хиерархија кој колку ќе настапува, кога и како...
барем ова е мое мислење ;)

off.net.mk-20403.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom