Фронтменот на Грин Деј полуде на сцена

Ja да бев ќе се вратев со булдожер, сите ќе ги испоубиев од присутните, со жицата од гитарата ќе си го пресечев и рачно ќе ги силував сите керки на организаторите бај де веј и Ашер не е тоа што беше како порано сега да се понаша 20мин повеќе од другите да пее.

Misc-so-hardcore-l.png

Оти вашиот хејт на форум и фб за Џастин е најоригинален!

Ja да бев ќе се вратев со булдожер, сите ќе ги испоубиев од присутните, со жицата од гитарата ќе си го пресечев и рачно ќе ги силував сите керки на организаторите бај де веј и Ашер не е тоа што беше како порано сега да се понаша 20мин повеќе од другите да пее.

Епа тогаш среќа што не си бил ти инаку поентата ми беше јас да бев на негово место ќе направев поубедливо да изгледа али гледам дека си ја сватил од прва браво за тебе.

За 2 дена ке читате.
Вратот на гитарата на Били од Грин Деј е продаден за 50.000 фунти на ибеј.

Edit:

Реклама на локтајт (loctite) оти може и гитара да залепите па ни Били да ја скрши.

Епа тогаш среќа што не си бил ти инаку поентата ми беше јас да бев на негово место ќе направев поубедливо да изгледа али гледам дека си ја сватил од прва браво за тебе.

Ама... ама.. :unsure: не го слушна? Од '88ма настапува. Зарем до толку сте сите шоумени? Ова дека сме на интернет, преголема самоувереност или од по дома муабети колку сме натпресечни од сите? Не директно ова за тебе, така прашувам?

80% oд публикава е таму за Ашер и Бибер, у право сте за едно, кој ги ебе Грин Деј, за да ги понижуваат "sвездите им" за жалниве да ги враќаат у центар пажње?

Па и да е фејк..

За 2 дена ке читате.
Вратот на гитарата на Били од Грин Деј е продаден за 50.000 фунти на ибеј.

ТРИЛИОН ДОЛАРИ ПРВИЧНА ПРОЦЕНКА.

Gosh, read a book. Ili fb article.

Нормална реакција на бенд, што е повеќе од 20-тина години на сцена, замисли ова да им се случеше на 50 cent, DMX, Metalica или Foo Fighters, ќе го претепаат и Ушер и организаторите заедно и ќе отсвиреа некоја нова песна по овој повод.

За сите што викаат дека не било местенка... местенка е.
Ај демек он се изнервирал, па ја крши гитарата. Ама на 0:55 и басистот ја крши гитарата :facepalm:

Не знам жена му како го трпи таков издрогиран...

Добро бе мајко му стара, стајте се малце на негово место, колку е само понижувачки фактот што настапува покрај нив, и плус тоа што му се деси било да не или да е фејк (ако е уште по трагично). Аман веќе give the guy a brake, а не тука сите сме најпаметни и сите се си знаеме. Баш ме интересира какви инструкции ќе ни даде Македонскиот менталитет ако се најдеме во слична ситуација, јако на зборови а никако на дела

Грин деј се еден од најголемите бој-бендој на денешницата.
Јас благодарение на син ми им ја пратев кариерата минатите неколку години ама и то фала курцу помина на детето му се стемне од ними.
Да ги еби Дејв Грол да ги еби.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom