Фризури

Леле може ли некој да најде некои интересни фризури СО ШИШКИ? Појма немам како да се шишам, а не можам да ги пуштам шишкиве, ич не ми стојат така...И секако фризурите да не бидат некои претерани, зошто сепак имам само 16 години:pipi: А еве некои различни фризури
long_hairstyles_07_02.jpg
medium_hairstyles_05_01.jpg
medium_hairstyles_33_01.jpg
short_hairstyles_40_03.jpg
long_hairstyles_26_01.jpg
long_hairstyles_28_01.jpg
Леле косааа:vozbud:
short_hairstyles_15_01.jpg
teenchoiceawards07_03.jpg

Шо ке пеглам 7 сантини е:).
А инаку не можам да ставам восок или гел ми ја витка уште поише гат демит(колку ја мразам косава шо е виткана).

Е за толку кратка не ни можи нешто посебно да се напрај освен да одиш кај некој некоја шара да ти напрај и тоа е .

Леле може ли некој да најде некои интересни фризури СО ШИШКИ? Појма немам како да се шишам, а не можам да ги пуштам шишкиве, ич не ми стојат така...И секако фризурите да не бидат некои претерани, зошто сепак имам само 16 години:pipi: А еве некои различни фризури
11_05_07-DS2_gr.jpg
11_05_07-DS1_gr.jpg
15_01_07-DS2_gr.jpg
20_04_05-DC4_gr.jpg
20_04_05-DC5_gr.jpg
20_04_05-DC2_gr.jpg
14_07_04-DS2_gr.jpg
14_07_04-DF2_gr.jpg
Еве ти фризури со кркми.Се надевам ќе ти се допадне некоја од овие.Ако не ќе бараме други:)

леле видете ја оваа
hairstyles.jpg

Леле може ли некој да најде некои интересни фризури СО ШИШКИ? Појма немам како да се шишам, а не можам да ги пуштам шишкиве, ич не ми стојат така...И секако фризурите да не бидат некои претерани, зошто сепак имам само 16 години:pipi:

еве нешто, може ќе ти се свиѓа :smir:
hairstyles.jpg

hairstyles.jpg

hairstyles.jpg

hairstyles.jpg

hairstyles.jpg

hairstyles.jpg

hairstyles.jpg

HairStyles.jpg

hairstyles.jpg

Hairstyles.jpg

леле овој има добра фризура
hairstyles.jpg

лустер најака флизура не треба да трошиш гел или пена:smir:

Jas sakam kraki frizuri zatoa sto mene kratko mi sedi sea ne ona ekstremno kratko kako maskite

za prv pat u moj zivot napraviv frizura , traese 6 macni saati :( (koga ke napravam sliki ke gi stavam u msn spaces ) ali mnogu mi se dopaga frizurava :music3:
vaka nesho izgleda
afro_frisur2.jpg
Мене не ми искача сликата, ама 6 саати?! Озбилно?!?!? :nesvest::nesvest::nesvest:
А за мојата коса ќе кажам дека сум си задоволна, имам темно кафена долга права коса, шишана во степен и многу добро ми стои што е најбитно. Не се фалам, само ја опишав и кажав дека сум задоволна што е точно. :)
А што се однесува на машките, многу сте ме разочарале. Што е бе ова сите машки со женски фризури?!? :kv:
Се знае машко. Црна кратка коса и толку. Нема експериментирање, не не гледајте вие нас, ние сме женски. Не знаев дека толку се чести машките што експериментираат со косите, сега ве читам и се чудам.
Отсекогаш ми било одвратно машко со долга коса, а недај Боже со плетенки или прамени?!? :uvo:

Јас сакам нешто ваква фризура

2006-bob-red.jpg

Едвај најдов слика.Значи нешто ваква а може и слична ама со шишки.

Па кај женските обожавам долга коса испеглана .. но кдрави .. нејкам ...
а кај машките обожавам долга коса .. мнгоу имам =елба за долга коса .. но.. не ми дават од дома :kesa:
davis1hr.jpg

еве нешто вакво ... обожавам

Ја некоја сликичка шо фризури на мене ми се допагаат...

Е мојата сега е ваква.. како на првата слика...

1188508114ltv3.jpg

hudgenspu9.jpg

avrilyk3.jpg

bsshaghairtrend366vt1.jpg

Eве по некоја фризуричка...

kosa21024x768ah4.jpg

kosa11024x768xk6.jpg

доста убави фриски видов во претходните постови. Искрено кај девојчиња почитувам средена коса која им одговара на лицето на формата на лицето де. Не е важно дали е кдраваа пеглана ... емо... машка :)

А јас во главата сум „густа шума“ ретко се шишам чат-пат и ударам по некоја пегла ( не сум педер, ама си признавам за излеване чат пат се пеглам ) и то. Ч)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom