Фризури

И јас го имам користено тој и е супер верувај, и да нема потрена од регенератор содржи самиот шампон...

Досега си фурав ваква фризура, ко Оскар, нешто слично, различни е кај шишките, мене ми се спуштени не се како на Оскар.
Oscar-Brazil-Internacional_2797256.jpg

Сега планирам да го сменам малце стилот, и да се шишам вака:
David-Beckham-short-hairstyle.jpg

Any opinion?

Досега си фурав ваква фризура, ко Оскар, нешто слично, различни е кај шишките, мене ми се спуштени не се како на Оскар.
Oscar-Brazil-Internacional_2797256.jpg

Сега планирам да го сменам малце стилот, и да се шишам вака:
Прегледај го приврзокот 55679

Any opinion?
Шишај се и постирај слика да видиме дали ти стои добро, но прво консултација со тој што ќе те шиша :icon_mrgr:

Шишај се и постирај слика да видиме дали ти стои добро, но прво консултација со тој што ќе те шиша :icon_mrgr:
Кумановскиве фризери ти се консултација што да ти кажам. Покомуникативни и квалитетно образовани луѓе за консултација за фризури нема во Македонија и пошироко, само гледа да земе машинка во раце и да те шиша пери-носи кога ќе му речеш да ти даде совет за фризура ќе видиш како ќе ги преврти очите и ти се иде да се удавиш у Кумановка полна со гомна.
Ќе се шишам па ќе постирам слика, за консултација нема потреба :ROFLMAO:

Кумановскиве фризери ти се консултација што да ти кажам. Покомуникативни и квалитетно образовани луѓе за консултација за фризури нема во Македонија и пошироко, само гледа да земе машинка во раце и да те шиша пери-носи кога ќе му речеш да ти даде совет за фризура ќе видиш како ќе ги преврти очите и ти се иде да се удавиш у Кумановка полна со гомна.
хах еве јас ќе ти кажам дали ти стое или не немај гајле ти затоа ако те добро направи постирај слика, ако не ќе исбришеме :D
И викаш такви се кумановците бре бре :pos:

хах еве јас ќе ти кажам дали ти стое или не немај гајле ти затоа ако те добро направи постирај слика, ако не ќе исбришеме :D
И викаш такви се кумановците бре бре :pos:
Не су они криви, него тај мајка што ги родила.:(

Абе да е само во Куманово така ќе сфатев, ама вака секаде е исто нем да мислеш дека не е во другите градови охооооо...
Затоа ќе прашуваме по форуми мислења, а не стручни лица кои што треба дадат стручен одговор. Овде може од аспект на изглед да се даде, ама за косата, за нејзината кршливост итн може само фризер да ти каже..

Шо фризура одговара за округло лице???

Кркми не, како последнава слика шанса нема да се истрижам, а како на првата ми е сеа и не ми се бендисува, нешо др.

Еве оваа само немора да ти е кратка косата може и долга

images

images

images

images
и немора шишки да се има. Овие се супер :)

Till5.jpg

Нов стил малце :)
Иди куде Пехара на Нагорички ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom