Фрики прашања кои тешко се одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Stef Bachatero
  • Време на започнување Време на започнување
Zeratul напиша:
Не баш
Прашањето има неколку грешки:
1. Неможе да се постигне брзината на светлината
2. Во случај да ја постигнеш брзината на светлината (што иначе би било апсурд) твоето време толку ќе се развлече што ќе запре и од твоја перспектива моментот кога си ја постигнал таа брзина и кога си излегол од неа ќе бидат споени. Значи нема да имаш доволно време да ги уклучиш фаровите.
3. Ако веќе си успеал да ги уклучиш фаровите е тогаш времето во твојот систем е ипак запрено и фаровите ќе светат за време од 0 секунди т.е. нема воопшто да светат додека се движиш со брзина еднаква на светлината.

фрики прашања рекваерс фрики одговори ако се стварно фрикиа не сјупид :)
Bravo me ostana bez zborovi.:bravo:

glufce напиша:
E aj dokazi mi.
Ke ti kazam deka skokotkanjeto e neocekuvano nesto.Znaci za da te skoktka nekoj treba drugar ti da dojde i da te skokotkaa vaka koa si sam ti si svesen za toa deka sakas da se skokotkas i nema sansi da se skokotnes samiot.End of disscusion.

KohlBass напиша:
1. Toa e dokaz deka nemozes da bides semoken.
2. Jajceto (ne e specificirano na koe jajce se misli, taka da, i dinosaurusite nesele jajca i se razmnozuvale preku jajca, a togas ne postoele kokoski)
3. Zavisi.... Najverojatno avtobusot zasto po nekoja logika bi trebalo da bide poln so luge, a kamionot poln so predmeti...

1.Првото прашање ти е сосема точно...ако направиш камен што нема да можеш да го дигнеш..пак ќе можеш да го дигнеш дека си семоќен:poss: значи не може да се биде семоќен
2.Не е специфицирано ама сепак сите знаат на што се мисли,според мене јајцето од кокошката настанало прво...
3.Yes

_|Sp|DeR|_ напиша:
2.Не е специфицирано ама сепак сите знаат на што се мисли,според мене јајцето од кокошката настанало прво...

Sepak ke ispadne deka e jajceto, spored nekoi pravila na evolucijata, vidovite evoluiraat i se menuvaat so sekoe naredno potomstvo, taka da mora da imalo eden moment, koga od edno jajce iskocila edna kokostka sto bila kako kokostkite denes.

TpH_Bo_OkO напиша:
Ова ако си го измислил сега, морам да ти одбијам на памет.....

На кој памет да му одбијаш:pos2::lud::lud::pos2:

Дали ако имаш секс со сопствениот клон, тоа е инцест или самозадоволување?

дали слепите можат да сонуваат?

Marata напиша:
Дали ако имаш секс со сопствениот клон, тоа е инцест или самозадоволување?
СО сопствениот клон можеш да имаш само хомосексуален однос така да бидејќи инцест е хетеросексуален однос межи особи со многу блиско сродство, значи по дефиниција не.

дали слепите можат да сонуваат?
Да нормално дека можат да сонуваат само не сум сигурен дали нивните сонови се во форма на слики и звук или пак само звук.

Bacillus gagous напиша:
СО сопствениот клон можеш да имаш само хомосексуален однос така да бидејќи инцест е хетеросексуален однос межи особи со многу блиско сродство, значи по дефиниција не.

Од каде па тоа дека инцестот може да биде исклучиво хетеросексуален?

претпоставка , ако не е така ондак е обратно.

+BaltaZaR+ напиша:
Зошто немам видено до сеа дека Некој ”видовит” добил на лото?
Бидејќи тоа би била лична корист со последици на истиот(видовитиот)

_|Sp|DeR|_ напиша:
Бидејќи тоа би била лична корист со последици на истиот(видовитиот)

лична корист па шо има везе ??????????

ја би рекол дека нема видовити за тоа не добил

Ilidan напиша:
лична корист па шо има везе ??????????

ја би рекол дека нема видовити за тоа не добил

кога користиш лична корист ти се случува несреќа во твоето семејство т.е.смрт или голема загуба на пари или нешто слично...џабе било кој од нас да не верува во тоа ако видовитите веруваат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom