Friends

998302_635306276532129_1313197252_n.jpg

:pipi:

Барав една сцена не ми текнува дали беше прва или втора сезона, знам само дека беше на почеток некаде, каде што Фиби и мислам Рејчел ја имитираат Џенис и после нив Џои ќе ја имитира ама ќе се занеси малку - ќе ја имитира каде што ја слуша Џенис кога има секс со Чендлер: Oh Chandler, faster, faster .....:pos:. И налетав на видеото и сум пријатно изненаден од Џенис колку е слатка со нормален глас :love:

П.с. ако ја најде некој сцената што ја барам нека ја постира

^Sussan trebala da bide Chandler.
Oh, oh how grateful I am.

Барав една сцена не ми текнува дали беше прва или втора сезона, знам само дека беше на почеток некаде, каде што Фиби и мислам Рејчел ја имитираат Џенис и после нив Џои ќе ја имитира ама ќе се занеси малку - ќе ја имитира каде што ја слуша Џенис кога има секс со Чендлер: Oh Chandler, faster, faster .....:pos:. И налетав на видеото и сум пријатно изненаден од Џенис колку е слатка со нормален глас :love:

П.с. ако ја најде некој сцената што ја барам нека ја постира

:icon_lol:

Eдна од најјаките епизоди, прснав! :pos:

Ross: I'm dead?

Chandler:And so young.

Ross: Posting that I died?
That reaIIy isnt funny.

Chandler: WeII, how you died was funny.

Ross: Oh, pIease. Hit by a bIimp?

Chandler: It kiIIs over one Americans every year.

:pos:

Не е ништо смешно, колку само да си ја заокружам четврта сезона што ја изгледав вчера.
Ова ме трогна.

Кога ќе видиш, низ сите 10 сезони се случува нешто помеѓу двајцава, он ја симпатиша неа, па таа него, па врска, па раскинување, па он/оф, па свадба во Вегас, па развод, па бебе ... Што е многу, многу е, мислам 10 години се трчкаат, а уште од прва епизода знаеш дека ќе завршат заедно.
Како и да е, претерано лоша спојка беа Рос и Емили. :sleep:

.
Како и да е, претерано лоша спојка беа Рос и Емили. :sleep:

Убедливо најодбивниот лик/актерка шо се појави во серијата. Премногу ме нервираше. Плус со тоа ушоболниот француски акцент, на секое ми идеше ова да речам:

Chandler-Shutup-Friends.gif

Неможам никако да најдам од прва сезона Рос заминуваше за Кина знам и појде да му кажи и на Моника и даде слика негова за Бен да не гозаборај.. кое тролање Фиби му го дава тогаш уште ми текнува вака :pos:

Aко најди некој нека стави

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom