Friends

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.856
Пријатели

Гледам зборувате за повеќе сериски филмови, па реков моите омилени да ги ставам. Ги пратев порано на а1, а сега прибидејќи ги имам сите од интернет, по ред си ги гледам и најубави ми се! Понекогаш ми е криво што уствари немам такво друштво и такво дружење :pos: :P

B000AM4PBS.01._SCLZZZZZZZ_.jpg

I mene mi bea favorit posebno Joy.Mislam deka napolno si gi zasluzuvaat parite so si gi zemaat .Mnogu pati me nasmeale i raspolozile kako pravi prijateli :)

Една од најдобрите серии
Дури ја даваа на ХРТ2 редовно ја гледав, криво ми е крајот шо не го фатив

Закон серија. Само што Џенифер Анистон ме нервират :x

virtuala напиша:
Една од најдобрите серии
Дури ја даваа на ХРТ2 редовно ја гледав, криво ми е крајот шо не го фатив

И јас никогаш не сум гледала повеќе од 5-та сезона, а 10 се. Сега баш како што си одам по ред, стигната сум до 8-та, и закон се ептен. Едвај чекам да ги догледам :P

Чендлер е закон, Џенифер Анистон ми гази по нерви. Серијата е воглавно океј, за наши простори. :wink: Сепак, кога би бирал помеѓу Пријатели и Симпсонови - би избрал Симпсонови. :wink:

Мене ми се сите екстра. Ама ако морам да издвојам еден или двајца тоа се Џои и Фиби. Помутави створења неможеа да измислат сите заедно :pos: :pos: :pos: Баш денес во епизодата што ја гледав, на повеќе наврати имаше дијалози меѓу нив двајца ... е тоа е врв! :poos:

Chandler i Joey vo kombinacija bea najzakon :)
Ic ja nejkev i jas Jennifer Aniston, mnogu mutav karakter ima vo serijalot a i Monica ne mi praese keif. Od curive Phoebe rulz! :)

98866904_small.jpg

Smelly cat, smelly cat, what are they feeding you?
Smelly, smelly, smelly cat, smelly cat, it's not your fault. :poos: :poos: :ojea:

Acid напиша:
Чендлер е закон, Џенифер Анистон ми гази по нерви. Серијата е воглавно океј, за наши простори. :wink: Сепак, кога би бирал помеѓу Пријатели и Симпсонови - би избрал Симпсонови. :wink:

Ето кој е мој чоек бе! :ojea: :oops: :wink:

ја неможам да ги одвојам ама Моника ми беше најнесмешна, Рос ми беше најзакон, а Чендлер, Фиби и Џои беа најсмешни, и Рејчел не беше којзнае што ама у пакет со претходниве и она е добра

Chandler i Phoebe se zakon na serijata. Nikogash ne mozhe Friends da go stigne Seinfeld :pos: Simpsons pa ich, a Trailer Park Boys samo u sonovi :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom