- Член од
- 8 јануари 2013
- Мислења
- 5.125
- Поени од реакции
- 13.228
Ги изгледав сите и веќе почнувам да се осеќам празно без нив, ми фалат. Ќе видам колку ќе издржам пред да си ги пуштам пак од прва сезона
Малку да споделам моменти од 10 сезона
Џои, Фиби и Естел. И потоа оној типот хартијата што ја јадеше. +Гласот на Фиби како ја имитира Естел
И Чендлер со Џенис и куќата
Janice:What a small world!
Chandler:And yet I never run into Beyonce...
Епизодата со сменувањето на имињата, и покасно кога он смени во Crap Bag
Епизодата со учењето француски
CD:We'll now count from 1-5, un, deux, trois, quatre, cinq.
Joey:Eh, blue, blah, floo, flank.
CD:Good job!
Joey:Thankyou.
и ова со таткото на детето кој е и Чендлер
Епизодата со венчавката на Фиби, со Рос и кучето, со Џои во улога на свештеник дел 2...
како се зезна тука Рос еј немогуче
Последната епизода исто со кршењето на таблата, пилињата, пораѓањето, авионите, стигнувањето, и буквално сите епизоди од 10 сезона, а и од сите сезони. Ќе немам време ниту пак можам да ставам толку слики да издвојам се, едноставно предобри се. И така и јас си ги завршив, фала им за секоја изнудена насмевка, разубавување ден, смеење до солзи, поим за легенди се, Friends /\
Малку да споделам моменти од 10 сезона
Џои, Фиби и Естел. И потоа оној типот хартијата што ја јадеше. +Гласот на Фиби како ја имитира Естел
И Чендлер со Џенис и куќата
Janice:What a small world!
Chandler:And yet I never run into Beyonce...
Епизодата со сменувањето на имињата, и покасно кога он смени во Crap Bag
Епизодата со учењето француски
CD:We'll now count from 1-5, un, deux, trois, quatre, cinq.
Joey:Eh, blue, blah, floo, flank.
CD:Good job!
Joey:Thankyou.
и ова со таткото на детето кој е и Чендлер
Епизодата со венчавката на Фиби, со Рос и кучето, со Џои во улога на свештеник дел 2...
како се зезна тука Рос еј немогуче
Последната епизода исто со кршењето на таблата, пилињата, пораѓањето, авионите, стигнувањето, и буквално сите епизоди од 10 сезона, а и од сите сезони. Ќе немам време ниту пак можам да ставам толку слики да издвојам се, едноставно предобри се. И така и јас си ги завршив, фала им за секоја изнудена насмевка, разубавување ден, смеење до солзи, поим за легенди се, Friends /\