Фрчковски, курво

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.592
sniper.JPG

Да ти ибам нарцисот мародерски, ме изнасмеа како никоj до сега! :pos2:

3ар мислиш само тебе ќе те стигне па си ласкаш?!?

We hold these truths to be self-evident, that all men are created equal, that they are endowed by their Creator with certain unalienable Rights, that among these are Life, Liberty and the pursuit of Happiness. — That to secure these rights, Governments are instituted among Men, deriving their just powers from the consent of the governed, — That whenever any Form of Government becomes destructive of these ends, it is the Right of the People to alter or to abolish it, and to institute new Government, laying its foundation on such principles and organizing its powers in such form, as to them shall seem most likely to effect their Safety and Happiness.

TESTED IN THE HEAT OF BATTLE, THE ILINDEN UPRISING!

.

Што е финтата со ова? Ќе го снајпаш? :D
Не разбирам, да не сум пропуштил некоја епизода?

Се укакал кловнот со пурите откако му се jави "Jане Сандански" дека ќе го рокне ако го дадат името. И почнал да цмиздри Фрле по комшии ко последна шуша. А не разбира дека сите нив истото ги чека.

Не ми се верува за каков нарцис се работи, не се опишува. :kesa:

Фрле, те поздрави:

225px-Sandanski_1.jpg
:pos2:

Кретен нарцисоиден! Некогаш мислам дури поголем и од Бранко.

.

Се укакал кловнот со пурите откако му се jави "Jане Сандански" дека ќе го рокне ако го дадат името. И почнал да цмиздри Фрле по комшии ко последна шуша. А не разбира дека сите нив истото ги чека.

Не ми се верува за каков нарцис се работи, не се опишува.

Фрле, те поздрави:

225px-Sandanski_1.jpg
:pos2:

Кретен! Некогаш мислам дури и поголем од Бранко.

.

Ами...

Што очекуваш од комуњарски експеримент за Фрле и Бранко
Во кој Бране е Успешната фора :vozbud::pos2:

Не бре они не се КОМУЊАРИ веќе, они се ГЛОБАЛИСТИ, само што сакаат Македонија да стане Глобална земја без предходно да ја одмине својата национално свесна фаза (која е попречена од сите страни).

(која е попречена од сите страни).

Не е така друже

Они сакаат да изгледа така
Првин уплаши па протни
Така сакаат да си ја исперат дебилноста од привремената спогодба со ФИРОМ

Ама не е така

Над 120 земји не имаат признаено под уставно име

Меѓу кои сите знаеме

Кина Русија Америка Канада

Уште Индија да ја имаме и ете ти 99% од светското Население

Вака уште сме на 90% :smir:

Абе јас не разбирам што чекаа толку...
Можеа ова и порано да му го направат...
Кретен, нека му го свирнат куршумот....од такви куртони ми е дојдено преку глава....

Почнаа да вежбат луѓето требење...

Така треба

Ако е толку муж тој што јадел трици до сега требало да ги снјпа веќе сите од тој списокот. Вака имам впечаток дека куче што лае не каса, така да ништо од таа закана. Најкукавички е преку интернет, преку блог, или па преку форум да пцуеш некого, како што тоа е многу присутно овде.

Mi prisutno e ... forum e... ne znaci deka ke kazes i taka treba da bide. Sto ovde sto vo parlament.

И ја до го искажам своето незадоволство од Фрчко што за името што за факултет шо ми е крив ФРЧКОО СЕ ДА ТИ ЕБАМ, КУРВО ПРЕДАВНИЧКА

Хехех:)
Па треба да се најде маж да му стави куршум меѓу рогови, не викам не... И тоа не само него... Еден куп има што си го заслужиле веќе...

Хехех:)
Па треба да се најде маж да му стави куршум меѓу рогови, не викам не... И тоа не само него... Еден куп има што си го заслужиле веќе...

Tome od Pivara....ama od toj materijal odamna ne se proizveduvaat...:)

Zborot mi beshe za nevidenata narcisoidnost na dotichnata kompanija, vo koja dotichniot izgleda vodi...

.

Кутриот се уплашил. Напунил гаќите

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom