FPL Draft 2019/20

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Добро секако две лиги ќе бидат. Така да најдобро луѓе да се пријават кој термин им одговара и решена ствар. За време ќе се договориме.

Лига 1 драфт недела:
1. Invader

Лига 2 драфт среда:

3*8 може подобро ќе е.
Секој да има комплетен состав со резерви

Да да, три лиги е ептен подобро.

Што значи може да се оди недела, понеделник и среда.

Еве направив јас лига. Драфтот е во недела 12:30. Времево секако може да се смени. Така да влегувајте тие што можете да драфтувате само преку викенд.
316608-79188

Како сеа вака?
Ок, влагајте во лигата погоре и направете уште една за тие што нема место да има.

Еве направив јас лига. Драфтот е во недела 12:30. Времево секако може да се смени. Така да влегувајте тие што можете да драфтувате само преку викенд.
316608-79188
Ќе можеш да го поместиш саатот накај 14:30-15:00 да биде?

Чекаме цел месец за да се договориме, и зема си отвори лига (y)

Абе немам ништо против тоа што отвори, јас секако не можам повеќе од една да отворам.

Но требаше прво да се организираме поделиме, па после да пуштевме кодови. Гледам ни лимит нема, може 16 да влезат во неа.
Стандардни 11 тешко ќе се најдат така.

Значи лигава е за тие што НЕ МОЖАТ да драфтаат од понеделник-петок. Не гледам никаков проблем. Може и во 15:00 да поместам драфт, ако се сложуваат другиве. Моментално има 8 души. Така да другиве што не се влезени, ако можат да драфтаат од понеделник натаму нека не влегуваат во мојава и нека почекаат нова лига да се креира.

Направив јас за во среда, па на сите што ви одговара среда, влагајте. Ставив 20:00, па кога ќе влезат сите може и да смениме доколку не одговара. Кодот е: 366437-89939

Драфт за недела: 316608-79188
Драфт за среда: 366437-89939

Сега уште за понеделник да направи некој.

Значи лигава е за тие што НЕ МОЖАТ да драфтаат од понеделник-петок. Не гледам никаков проблем. Може и во 15:00 да поместам драфт, ако се сложуваат другиве. Моментално има 8 души. Така да другиве што не се влезени, ако можат да драфтаат од понеделник натаму нека не влегуваат во мојава и нека почекаат нова лига да се креира.
Може од 3 утре и јас ќе влезам.

Драфтот е поместен за утре од 15:00. Нема веќе менување.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom