Фото к*рва (а.к.а "секси сум?") - дефиниции и психоанализа

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Еј, знаете што ми текна? Зошто девојчињата го праат тоа?
Пошто никат не моеш да слушнеш: Брат, види ја цурана колку е паметна. Види го тој мозок! Баш и е добар.
Факт е дека ќе привлечат повеќе внимание со изложување на своите атрибути, и донекаде им успева, не можете да го оспорите тоа.

Надворешниот изглед е важен само на прв поглед.
Понатака кога се упознаваш со тој шо сакаш да го шмекаш тој станува мањебитен и поважен станува карактерот.
Ниедно машко нема да иде со цура што има ужасно понашање.:smir:

Пошто никат не моеш да слушнеш: Брат, види ја цурана колку е паметна. Види го тој мозок! Баш и е добар.
Факт е дека ќе привлечат повеќе внимание со изложување на своите атрибути, и донекаде им успева, не можете да го оспорите тоа.

Треба мозокот во цицки да биде па со фалањето на големината на атрибутите и големината на мозокот ке ја фалевме.

Надворешниот изглед е важен само на прв поглед.
Понатака кога се упознаваш со тој шо сакаш да го шмекаш тој станува мањебитен и поважен станува карактерот.
Ниедно машко нема да иде со цура што има ужасно понашање.:smir:

На прв поглед. -ретард

Па немора првиот поглед у некоја цура да ми е сусрет со фото курва, не?
Јес да неможам да и дркам на сведителството од 8мо, ама нема да ми смета и ако има нормални пристојни слики. Сигурно нема да ми е пречка да и сврзам муабет, ако ми се свиѓа.
А ако не ми се свиѓа, сигурно нема па да и зборам само зашо е разголена мурва у секси поза, а у фаца е мрфут.

A kako ke drkat ako nema sliki ?:vozbud:

Има женски за сексање бе...зошто тие само да плакнат очи...и
Еј Имајте предвид дека информациите ама уопште вообичаено фото курвите не ги заштитуваат т.е има инфо е-маил,тел број кјурент локејшн...па фан клуб на овој кафич...ОП

Психото таму ќе ојде....а имаме психовци...и те како.

Башка даркхарт е во право...зарем уште имаат тинејџ комплекси(нај бош работа) ебаго...нема веќе тин-шема:tapp::tapp:

A kako ke drkat ako nema sliki ?:vozbud:
Прочитај ми ја реченицата уште еднаш без да донесеш пребрзи заклучоци па се надевам ќе ја сфатиш поентата.
И да. Ќе дркаат кога пичка немаат видено, друго не ни им преостанува.
Си ја претставувам сликата човече... Седнат 40 годишен чичо пред монитор со подзината уста, едната рука доле и свршава на цицка од 14 годишна девојкаебате. Па да се спуштам на ниво чичковци и сељачана шо немаат пичка видено како изгледа (освен на порки), да свршаваат на мои слики, онда дефинитивно имам проблем сама са собом.

Ќе го слушнеш тоа ама во друга форма: Брат види ја цурана колку е глупа.

Ќе го слушнеш тоа ама во друга форма: Брат види ја цурана колку е глупа.

А коа тоа си го слушнала ... ок ретко ама 90 посто од изреките се :

Брат види и ги цицките на цурана

А коа тоа си го слушнала ... ок ретко ама 90 посто од изреките се :

Брат види и ги цицките на цурана

Така е брат , види ама газе има :icon_lol:, фаца,уста ... немаме телепатија ние машките па да знаеме на која колку и сече.

Оправдани се коментарите за физичките атрибути кај пичките =),а они и да не признаат - потсвесно се палат на тоа и провоцираат :drk:

Така е брат , види ама газе има :icon_lol:, фаца,уста ... немаме телепатија ние машките па да знаеме на која колку и сече.

Оправдани се коментарите за физичките атрибути кај пичките =),а они и да не признаат - потсвесно се палат на тоа и провоцираат :drk:

Хеј а тебе да ти викаат види кој гз го има зарем не би се палел и провоцирал :icon_lol:

Не ги обвинувам децата.
Мали се, не знаат што прават. Не им фаќа црпката :)
(не дека јас сум нешто поголема)
Во денешно време, „кул“ е да излезеш гола на телевизија. Малите деца учат од филмските ѕвезди и познатите фаци. Именувајте ми една славна личност која не објавила „разголени“ фотографии. Сите го прават тоа! Дали за пари, дали украдени фотографии, видеа...
Децата, чиишто идоли им се таквите „ѕвезди“ мислат дека тоа е добро и дека ќе станат послични на своите идоли имитирајќи ги. Ниедно дете неможе да остане исто откако некој му е идол. Ќе почне да го имитира. Кое и да е дете, кога видело како игра Мајкл Џексон, му се допаднало, почнало да му се восхитува на дотичниот, станува и пробува да ги иземитира неговите движења. Токму тоа и го прават овие деца.
Гледаат, Ријана се сликала топлес за на насловна страна на People па „Ајде и јас да се сликам така, види колку е убава, сите ја сакаат“ (пример). А друга работа што луѓето од спротивниот пол ќе имаат сексуални нагони кон нив и ќе им обрнуваат внимание. Кој не сака да добие внимание од некој?
Сепак, мислам дека најголемо влијание овде има домашното воспитување. Добар родител не би му дозволил на своето дете да прави такви фотографии. Ќе го подучи, и ќе му покаже како треба да се однесува едно 11-12-13-14-15 годишно дете.
За тие што се над 15, мислам дека имаат свој памет, на нив неможе да им влијае Северина и колку-толку имаат некое само-почитување. Тие што немаат, не се како што треба.

Епа ако се оправдани, зожто тогаш не оправдувате разголени фотографии, кога тоа на вас ви прија? :)

Епа ако се оправдани, зожто тогаш не оправдувате разголени фотографии, кога тоа на вас ви прија? :)

Јас можам за мене да кажам - пишав во темата (фото курва) дека не се замарам - сеедно ми е какви се другите мислења ,мене не ми сметаат такви фотографии =)

Мада друго е сликица,друго е кога пленот ти е на видик во близина :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom