Форумски ЖОЛТ печат!

• Креатор на темата Креатор на темата bibika
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
еј честито на Mac и Lost Angel...
jeee nov par na forumot...milo mi e mnogu

Еден постар трач за оние кои не се во тек:
Членот mRnO го откачи админот Macedalien за членката osicka.

Чекам покана за свадба! oro:

Маце, не ми се нервирај златен, ќе си најдеш боље.

Ti vetuvam prva ke si pokaneta AKO IMA SVADBA :baeh:

На ден 02. 08. 2007 (Илинден), свечено, и со скромна церемонија, тајно, во кафулето Филип, во брак стапија :vozbud: Маwечко & Duffy... Честито, се надевам дека првата брачна ноќ ја поминавте лудо и незаборавно...

со среќа нека им е... :) па за некоја година на свадба да им играме :cug: :3:

На ден 02. 08. 2007 (Илинден), свечено, и со скромна церемонија, тајно, во кафулето Филип, во брак стапија :vozbud: Маwечко & Duffy... Честито, се надевам дека првата брачна ноќ ја поминавте лудо и незаборавно...

Па нели тајно мааааааа?Лелееееееееееее,алапачаааааааааа!Ова тајно ли е?:pos:

Ама тука како што ми изгледа само за два тројца се пишува бе:pos: али ај нека ви се множат. Или шо би рекле постарите ДОГОДИНА ПОВЕСЕЛИ

ej tockest cestito i na tebe vrskata...za site mnogu mi e miwo kako i za osicka i mrno...
ajde svadbi...

ej tockest cestito i na tebe vrskata...za site mnogu mi e miwo kako i za osicka i mrno...
ajde svadbi...
добро бе Теди...има разлика од жолт печат до поздрави и честитки:pos::pos::pos::pos::pos: иначе благодарност за честитките

Гледам сите фатиле да честитаат, па да ве упатам. Новите парови и младенци (како и идните) честитки примаат по пп, на мсн, на мирц, на мејл, по телефон, телеграма и сл.
Темава има друг наслов:star:

Ајде честито на новите парови и младенците...

А во врска со ЖУТИОВ печат идеме со трачевите... :vozbud:

Дали Коки или попознат како Macedonian, станал јебо?

Шетајќи низ градов, па дури и на Водно забележуваме натписи по клупите и асфалтот „Ане и Коки“, „Лиле и Коки“.

Од трачарницата на InMemoriam ги објавуваме овие 2 фотки, првата е во градски парк, а втората е над средно Водно во една од куќарките.

dsc00115nk7.jpg

dsc00040ec3.jpg

Кои се тие 2 девојки со кои Коки се „њушкал“? Дали некој ги познава? :pos:

Хм... уште не е стигната таква информација во трачарницата на InMemoriam, ваљда од други извори си разбрал, но можно е Коки да ја свртел шемата низ Охрид, дали е до него или до Шкодата не се знае. :pos: :pos:

П.С. Охриѓаниве ќе кажат дали ќе има натписи низ Охрид од стилот „Коки и ???“. :) :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom