Форумски легенди!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Легенди за 2006-та година се Fantom_oh и KaiTekk. Легенди за 2007-ма StevoMC. :pos:

Комисијата за избор на легенди сеуште е во тешки дискусии за Легенда 2008. :pos:

Леееле да...и мене ми недостига многу, не е фер ова, си замина без збор...
Еве и ја ќе донирам нешто само молимте Еце врати се :)))

Легенди за 2006-та година се Fantom_oh и KaiTekk. Легенди за 2007-ма StevoMC. :pos:

Комисијата за избор на легенди сеуште е во тешки дискусии за Легенда 2008. :pos:
Нема дилеми. Одмазни4ка тука владее. Барем се надеваше дека ќе добие награда:"Секира на годината".

Нема дилеми. Одмазни4ка тука владее. Барем се надеваше дека ќе добие награда:"Секира на годината".
Златна секира.... и не туку ми бегајте од ЕЦЕ.... еј ЕЦЕ иф ју гет дис врати се... кајгана мис ју.

Па кој не го спомна досега adolfo
Бе човече!
Какви само постови пишува.
Кликензи на еден обичен пример

То пријателе, легендааа:)
Му нема рамен, рака му давам.

Јас мислам беше тој Мичо, МИКИ или како му беше никот. Кои смешки ги има тој пишувано :pos:

ECE врати се, досадно е без тебе ветувам дека ќе собереме пари за асолно столче.

Сериозно, мене оваа форумџика како што знаеше да ме насмее, никој. Ни ја знам, ни ја познавам, само знам дека очајно посакувам да се врати.

Се тешам, лето е, може кинисала на одмор далеку :vozbud:

Да не го заборавиме и STARTER...најголемиот дудлач на Кајгана
(хинт:Идете во галерија и само стиснете последни коментари)
Да му беше само раката шмиргла.....:)
Исто така легенда која си замина од форумов е и оној ретардана што пишуваше како тоа бил од иднината и незнам што како....

Латитеа=Вардарче... го заборавивме него:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom