Форумџиска влада (ИП)

• Креатор на темата Креатор на темата venera001
  • Време на започнување Време на започнување
Г-не АБЦ!
МВР јавно негодува поради вашата индиферентност и неактивност одкога стапивте на функција!
Поради таквото ваше сега за сега неодговорно однесување,крупни акции за сузбивање на меѓународна криминална мрежа која што ја оглавува бившиот фараон шведо,тапкаат во место!
Барам да се произнесете по овој и други случаи, и да покажете агилност и спремност за дејствие.
Ако во срок од 24ч. не се огласите со конкретни дејствија,ке бараме ваша смена од мандаторот!
:pos2: :pos2: :pos2:

...eeee abe ova stanue ozbilna rabotava...a najvishe me plashi sto ABC ne se javue...garant neshto-nekogo machka na lebche sea-na politika-izglea se koljaat so Strelec zaedno-cek da vidam ja toa...hmmmmmm...

...inache drugar ABC, drugar Strelcho i site vie od podforumite za politika...pokaneti ste na gratis vecher u hovootvoreniot harem..."1001 UP-ALL NIGHT-PLEASYRE IN"...

...Bujrum...bujrum...imame zeni so cicki-zeni bez cicki, plavi crveni crni...po- shiroki i tesni...visoki i tnki, debeli i niski(bolje da gi si skoknesh nego da gi zaobikolish ili bolje da gi oblechesh-nego da gi najadesh), so zeleni,crni,sini oci,kafeavi...sekakvi dundi i lepotici...ave ima za site vkusovi i meraci...ashkolsum...bujrum...:)

[media]http://www.youtube.com/watch?v=dMQS74UX2WM&mode=related&search=[/media]

Почитуван колега...
Немој да `купуваш` резервни делови...намерно ти е поставен Цонцрете за заменик за да не правиш некоја беља у младост-лудост...кој ќе ти ги гледа маките после!
Тежок и долг е патот до министер...ама многу е лесно од таму да продолжиш у Идризово :pos2: :pos2: :pos2:

Него....ќе дојдеш ти кај мене...или јас у Г.Ш да се договориме кој мерки да ги преземеме против оној командото?
Прати ситуација сега: Јас правам далавери, а како потписник стои бетонот :) така да, ако нешто откријат, ќе немаат докази против мене, па заменикот ќе ме заменува и во затвор :vozbud:

Прати ситуација сега: Јас правам далавери, а како потписник стои бетонот :) така да, ако нешто откријат, ќе немаат докази против мене, па заменикот ќе ме заменува и во затвор :vozbud:
Добро бе....хехехе...
Само тешка работа цонцрете да ти потпише...хехехе...
Пре он ке те насамари со некои делови за хелихоптерите и набавка на авиони...ама ај
п.с. Дај бе по привате...ќе се најдеме у Ореов Лад да `продискутираме`.Многу си транспарентен! :pos2:

Ало шо е ова??!?!?!

Исти сте како прошлата влада!!! Само да седните во фотеља и после спиете. За шо ве гласавНе?

Буџет, треба буџет да се донесе!!!(и гледајте поголеми премии за тутунот и пченицата!)

п.с.
Се осеќам како Велија Рамкоски

Добро!!!! Треба да се повторувам?

На шо личи ова? Цела пченица ''јабана ми ојде'', тутунот се исуши, млекото... павлака се направи. Работи вие нешто или само се карате!?!?!?

Долу влада долу!!!!!

ќе си соберам баграта и вечер протести ќе има пред собрание!

Не се слагам... Зошто? Не ги знае основните човечки права а не пак законите :pos:
Чекај нек се огласи со конкретни дејствија...:vozbud:
па ке видиме кој пат ќе го фаќаме со него!
п.с Гарант има мнооогу обвинувања поднесено,па сега се караат у кабинет кои тужби може да `поминат` а кои се тешки за докажување и се неосновани според сите,но не и според нашиот...Јавен Обвинител!

Добро!!!! Треба да се повторувам?

На шо личи ова? Цела пченица ''јабана ми ојде'', тутунот се исуши, млекото... павлака се направи. Работи вие нешто или само се карате!?!?!?

Долу влада долу!!!!!

ќе си соберам баграта и вечер протести ќе има пред собрание!
Обрати се у министерство за земјоделие...
Ја као МВР што да ти кажам :vozbud:
штрајкот најавен ти е?
Немој...да не игра пендрек!

Прво не ви е точно распореден кадарот, не си ги знаете партиските соработници... Бада го ставивте за спорт!:pos:(hint Bila Bong е тој што сакаше да го пишиш). Бетер сте, бетер... кој е министер за замјодеЉие да му пратам еден гулаб?!

За штрајкот....Е ќе ви го донесам и Велија(ќеее вииите виЈе)

...ne se karajte be za premii i za zemljodeljie...dojte na gosti u Haremot...ja ke ve opraam sve...batalete nervozi...aj malce cool-and full...:)

Јавно соопштение на МВР 20/47 од 15.09.2007.

МВР соопштува дека по добиениот допис од страна на јавниот обвинител,денеска во попладневните часови презема сеопфатна акција за сузбивање на меѓународна криминална група.
Во текот на акцијата се уапсени Љупчо и уште три сега за сега непознати лица чиј што идентитет МВР во најскоро време ќе го расветли.Тие веќе се наоѓаат во Истражниот затвор Шутка.
Ослободени се 26 жени на возраст од 17 до 42 год. кои што биле држени како робињи во куќа која што горенаведениот Љупчо ја претворил во `харем`.
При акцијата се најдени и две автоматски пушки комплет со 6 шаржера за нив,4 бомби и 6 пиштола марка Црвена Застава.Пронајдени се и дроги и психотропни супстанции кои што се дадени на вештачење.
При акцијата МВР нема повредени,додека водачот на криминалната група,Љупчо е погоден од `заскитан куршум` во пределот на гениталиите.
Неговата здравствена ситуација е добра,тој е згрижен во затворската болница и нема опасност по неговиот живот.
Повеќе информации за неговата здравствена ситуација побарајте од Министерството за здравство.

При акцијата МВР нема повредени,додека водачот на криминалната група,Љупчо е погоден од `заскитан куршум` во пределот на гениталиите.
А харем а?
Ела сега дигни га...дигни га...да те видам...А пиле....
Кај е сега Шведо да ти помогне у Шутка...да го видам...
Што си ми и ти наивен...ццццц...:pipi:

...swedooooooooooo...faraoneeeeeeee...kaj si be pomagaj...me namestija brat...nekoj propeal izglea...

...ako nejkesh da me vadish od tuka, barem na poseta da mi idesh u Subota, da mi nosish cigari i vazelin...:pos2::pos2::pos2:

...imaaaaaaa...tuka eden tip so mene e u kelija...chudno me glea,samo mi se smeshi i mi dishe u vrat...pommagaj brate...:(

...ps...abe kaj bash u genitalii...pu j'zk...zaskiten kur-shum...ahahahaaaaaa...me podcinvna pod levoto made i sea posle operacijata sum "rasplod-free"...ne mu ja mislam sea ich...:pos2::pos2::pos2:

Еј ми текна, пошо сум од Охрид стајте ме Министер за Туризам... Ееееееее еј абе то мене ми текна, а владана спиет за ова :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom