Таруно
Еким
Јеееј кастингот не е завршен, може да се "аплицира" и преку mail. За да не ставам овде e-mail, ако е некој заинтересиран нека ми пише ПП
Не знам зошто да не ставиш мејл, ако сакаат да се аплицира преку него !?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јеееј кастингот не е завршен, може да се "аплицира" и преку mail. За да не ставам овде e-mail, ако е некој заинтересиран нека ми пише ПП
Абе страв ми е да не стане spam box, башка не знам дали е дозволено, иначе нема проблем, не сум до толку себиченНе знам зошто да не ставиш мејл, ако сакаат да се аплицира преку него !?
Вчера ги гледав глумциве како тренираат фудбал за снимањето на филмот. Предводени од Сашко Коцев и Тони Михајловски. Зверови. Касни Тони Михајловски на тренингов и Сашко му вика: Да не беше на припреми у Србија па касниш овде? А овој му вика, сеа ќе ви го покажем ја тоа српското има да се чудите
. Играа со едни фудбалери утакмица, примаа гол и Тони вика, абе мислите дека тие заборавиле фудбал да играат, гледајте нас само за глума не бива
. Иначе Тони играше десен бек, а Сашко стопер, па можете да ги замислите
. Ај да не откривам како ќе се одвива филмот, ќе ме тужат за крадење на авторски права.
![]()
Нема ли да има кастинг во Битола? И мене ме интересира како да се пријавам.Се предомислив, сакам да се пријавам. САКАМ ДА СЕ ПРИЈАВАМ
TEEEEEL ME WHAT TO DO![]()
Нема ли да има кастинг во Битола? И мене ме интересира како да се пријавам.
Секако. Првата прилика и одиме. А тоа за во Варар Филм мислам дека помина.Ако кажат дека има фаќаме првиот воз и идеме нели???
Него имаше еден форумџија погоре Ангеликус, нешто рече преку меил. Ќе го почекаме и него да ни го даде мејлот па ќе видиме што ќе се прави.
п.с: мене ме советуваа и да идам во вардар филм па да си ја испробам среќата.
Секако. Првата прилика и одиме. А тоа за во Варар Филм мислам дека помина.![]()
Јас аплицирав вчера и уште ми немаат вратено. Напишав име, презиме, возраст, мобилен, а мислам дека они барале повеќе информации и се надевам дека ќе ми пратат некој формулар или нешто преку WORD за да го потполнам. Не ми е некако сигурна работава. Незнам Angelkus од кај разбрал дека може и преку маил да се аплицира.Ај известете ме ако сте аплицирале на тоа мејлот и ви вратиле, моља ве.
Јас аплицирав вчера и уште ми немаат вратено. Напишав име, презиме, возраст, мобилен, а мислам дека они барале повеќе информации и се надевам дека ќе ми пратат некој формулар или нешто преку WORD за да го потполнам. Не ми е некако сигурна работава. Незнам Angelkus од кај разбрал дека може и преку маил да се аплицира.![]()