Форумџии - Кастинг за статисти во филмот “ Трето полувреме “

• Креатор на темата Креатор на темата Ѓорѓески
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дуд, главните улоги се доделени на професионални глумци, ама може да се деси ако режисерот види дека камера те „оче“ да рече ај пријди му кажи му нешто на главниот глумец, ај удри го со топката, ај спиј со главната женска глумица (џрим он :)), така да сите надежи не се изгубени за улоги. ;)

Со Катаринчето кој не би сакал :D:D

Луѓе, фудбалски филм е... Уште не сфативте дека им требаат луѓе за на трибини? :)

Луѓе, фудбалски филм е... Уште не сфативте дека им требаат луѓе за на трибини? :)

Нормално, им требаат за на трибини, за фудбалери, за војска, за евреи, во глобала им требаат многу луѓе. :)

па денес негде накај 6 ипол бев 149..Не се пријавиле многу луѓе изглеа:)

Да се паметни денес у 7 да излезеа на фонтана да викнеа дека им требаат луѓе за на трибина ќе најдеа не 100 туку 500 плус ама не им текнало :D

Денес од сабајле бев, воопшто не се пријавиле многу во Битола како за 3 ден, јас бев 50-та.
Инаку не е ништо посебно, те сликат 2-3 пати... па те прашуват број на чевли, број на маичка, висина, години.. и телефонскиот број и чкај после 2 недели да ти се јават ако те изберат хахаха...
мене ми рекоа дека најкасно до 8-9 септември ке одределе кои ке бидат избрани.

како бе број на чевли мене ме сликна и ми рече ајде поздрави ! :D

како бе број на чевли мене ме сликна и ми рече ајде поздрави ! :D
Те отпишал и пред сликање дури, брее. Сигурно те излажал и дека те сликал :D

Еј абе ова за во СК заврши? :) Ма нема веза, одам денес како падобранец, кој знае шо ќе биде плус ја знаете онаа народната :"Шо ги ебам, ќе ги сечам" :P Ајт само ќотек да не изедам .

Те отпишал и пред сликање дури, брее. Сигурно те излажал и дека те сликал :D

Нема врска тоа. И мене ме сликаше и ме праша дали играм фудбал и толку. Веројатно девојката ја прашале за број на чевли и висина заради костими, да знаат отприлика од која до која висина и од кој до кој број на чевли да земат.

Јеееј кастингот не е завршен, може да се "аплицира" и преку mail. За да не ставам овде e-mail, ако е некој заинтересиран нека ми пише ПП

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom