Форум музичари

• Креатор на темата Креатор на темата filip_247
  • Време на започнување Време на започнување
Мене лично ми се свија, искрено...Само би ставил вокал на вакво нешто и ќе испадне одлично али гледам немате или барате... :)

Немаме, се одлучивме само за инструменталки. Фала by the way :smir:

^ добро е не е лошо , само напред :)

Еве нешо од едно другарче, значи на критика се само вокалните способности :)

Еве нешо од мене, појќе идев само на шред =]
Btw свирим 1 год и 3-4 месеца

Од еден онлајн натпревар на јутуб. Мислим дека се викаше shred this too. Ако сакаш ќе ти го пратим =]
]

Дамјан на тој што победи :) Ае прати ми го ако не ти е тешко ме мрза да гугламм...

За гитаристиве:Пентатониката како ја свирите ? по пишаниве стандардни 5 позиции или сами си ја градите..т.е. почнување од најнискиот тон и до крај .... ме сфаќате верувам :) ??

еве нешто ново од мене, позз :smir:

^

Јако,јако.
Оргинално,за разлика од другите што пејат песни од Пери и што изиграваат мајмуни.

Супер си ти посакувам да успееш и да земеш некоја награда или шо се праи таму :)

Ќе се најде ли некој љубезен да ми објасни како се читаат табови?
Во мојов случај конкретно за бас гитара.

G |-------------|-------------|-------------|-------------|-----4---2---1--2--1-----------|
D |-------------|-------------|-------------|-------------|-2---------------------2---0----|
A |-------------|-------------|-------------|-------------|---------------------------------|
E |-------------|-------------|-------------|-------------|---------------------------------|

Help.
Anyone?:smir:

п.с. Незнаев во која тема да пишам xDD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom