Формула 1 - сезона 2025

За кои (мин.1, макс. 3) возачи ќе навивате во 2025?

• Вкупно гласачи
    76
  • Гласањето е завршено на .
Kolku i da ne go sakam Luis, i toa narocito radi ekcesite nadvor od patekata so blm sranjata i woke sranjata sto porano poise gi praktikuvase, sea e po-ok, iako ima tapa fan baza ko i sve britansko ligavo i pateticno, ic ne mi e milo sto mu se deshava ova makar sto e i na zalez od karierata i nema sto poise da se dokazuva.

I aludiram na izjavata sto ja dade denes, Ferari treba da go smeni vozacot, so ogled deka i samiot kaza, eden od nas e prv, a on 13ti, sto znaci, do nego e. Go respektiram kako vozac, golem sampion e, eden od najgolemite, i legenda na sportov, i iskreno ne mi bese milo koga go slusav sea sto zbori. Ali defakto ne e kompetitiven, veke so godini, i so Rasel se macese u Mercedes, se glease uste tuka deka ne e toa toa, sve pomalce i pomalce gi gleame negovite sampionski blesoci, i da potseti koj e i sto e, realnosta e taa, jebiga, a gleam i on e svesen za istoto, ednostavno potfrla, bez razlika sto Ferari so godini veke se baraat sebe si, i u toj proces mnogu gresat.

Не верував дека ќе дојде момент и Хамилтон да го жалиме, ама ете!
Лани можда и имаше знаци на попуштање, ама тоа му го припишував на губењето на дуелот со Макс годината пред тоа.
За сегашниве резултати на Хамилтон мислам сетики дека Ферари е покабает од него! Мал милион утки имаа и со болидот и со тактиката.

За Ландо сум сезонава,ама како ме нервира дечкото е многу слаб карактер,мора да покаже желба,и муда оти му летна титулата кај Пиастри.
П.с. ќе има ли пренос на арена или кој како се снајде, и тие фатија да се курчат нешто.

За Ландо сум сезонава,ама како ме нервира дечкото е многу слаб карактер,мора да покаже желба,и муда оти му летна титулата кај Пиастри.
П.с. ќе има ли пренос на арена или кој како се снајде, и тие фатија да се курчат нешто.
Мислам дека тркава ќе оди и на А2П и на Адреналин.

Пијастри ужасни напади правеше каде губеше доста во однос на Норис, немаше шанса во двата обида да го престигне а изгуби драгоцени секунди тука, требаше да чека за првиот напад на 2 круга до крај, и ако не успее, да има уште еден обид. Не ми е јасно како планираше да поминува таму, освен што ризикуваше сериозен инцидент, многу многу лоши напади и прв пат сезонава да го видам Пијастри да истера доста неискусно.

Има право да разговара со тимот зашто не отиде на иста стратегија како и Ландо, ама и вака му се отвори простор за победа, не го искористи.

Ландо од друга страна конечно да извози една трка која доликува на некој што се бори за титула, и истата ја заслужува, и он и неговиот тим денес доставија со стратегијата, од 4то на прво, со оглед дека 4ти беше после стартот.

Леклер и Ферари лузери на денот, претпоставувавм и Леклер бил за слична стратегија ко Ландо иако сметам дека и у таква ситуација многу тешко да се носеше со мекларените, ама ќе имаше подиум, вака не само што беше светлосни години далеку од првото место, него и подиумот беше недостижен.

Расел извади максимум, и одлично се носеше во дуелот со Леклер кој реално и заслужи казна за начинот на кој се бранеше, али тоа беше повеќе фрустрација и излив на нервоза од денес, и тоа е.

Добра трка иначе. топ, со оглед дека е Унгарија, каде има малце претекнувања, гледавме супер трка денес, вчерашниот ден налагаше нешто вакво, и доставија.

Релакс бе деќки, одма сечење глава!
Ландо и Пјастри имаат исти болиди, ако не утне Мекларен со тактиките, ќе победи тој што прави помалку грешки. Пјастри е постабилен лик. Ќе видиме што ќе научат од денеска, има бајагимити време до следната трка.

Релакс бе деќки, одма сечење глава!
Ландо и Пјастри имаат исти болиди, ако не утне Мекларен со тактиките, ќе победи тој што прави помалку грешки. Пјастри е постабилен лик. Ќе видиме што ќе научат од денеска, има бајагимити време до следната трка.
Пиастри не е постабилен лик,туку само прв почна да го смета Норис за противник у смисол уште на почетокот само Норис го смета за конкурент,додека Ландо има респект дури и превише,Пијастри ме нервира сепак неможам да му замерам дека е фер да му се даде шанса која секако ја користи, Ландо не изгледа како зрел малку лабилен делува,тоа ми е замерката,ама повеќе Ландо од Пиастри секако

Пиастри не е постабилен лик,туку само прв почна да го смета Норис за противник у смисол уште на почетокот само Норис го смета за конкурент,додека Ландо има респект дури и превише,Пијастри ме нервира сепак неможам да му замерам дека е фер да му се даде шанса која секако ја користи, Ландо не изгледа како зрел малку лабилен делува,тоа ми е замерката,ама повеќе Ландо од Пиастри секако
Тоа што Пјастри те нервира е твое лично прашање, ама дека шампион ќе биде тој што ќе биде постабилен и ќе прави помалку грешки, можеш да го земеш како аксиома!
Го слушна денеска што рече Пјастри? Сакам да го победам Ландо, Леклер не ме интересира. Норис никад не би гледал толку чекори напред. Не велам дека е лошо тоа, почовек изгледа, ете и Шумахер беше клето човече, ама беше страшен тркач. То је то, тој спорт не трпи многу сентименталности.
Инаку јас не навивам ни за еден од нив, можам да бидат троа реален.

Тоа што Пјастри те нервира е твое лично прашање, ама дека шампион ќе биде тој што ќе биде постабилен и ќе прави помалку грешки, можеш да го земеш како аксиома!
Го слушна денеска што рече Пјастри? Сакам да го победам Ландо, Леклер не ме интересира. Норис никад не би гледал толку чекори напред. Не велам дека е лошо тоа, почовек изгледа, ете и Шумахер беше клето човече, ама беше страшен тркач. То је то, тој спорт не трпи многу сентименталности.
Инаку јас не навивам ни за еден од нив, можам да бидат троа реален.
Добро јас гледам на тој начин,оти тоа може да му донесе нешто инстант ама дека ќе трае не верувам,друго за да се мотивираш против тимски колега на таков начин мора да си минал низ тежок ментал брејкдоун и да го мразиш. Додека Ландо е по резервиран и самокритичен, виде ти Пиастри колку испадна пизда денес коа го загради и му ги пушти Расел и Алонсо на Норис? Глеј борбеноста неможе да му се замери ама начинот е мизерен. Плус тие 9 бода предност му се бонус,дека Ландо не ја заврши таа трката коа се бапна во овој гадот.

Добро јас гледам на тој начин,оти тоа може да му донесе нешто инстант ама дека ќе трае не верувам,друго за да се мотивираш против тимски колега на таков начин мора да си минал низ тежок ментал брејкдоун и да го мразиш. Додека Ландо е по резервиран и самокритичен, виде ти Пиастри колку испадна пизда денес коа го загради и му ги пушти Расел и Алонсо на Норис? Глеј борбеноста неможе да му се замери ама начинот е мизерен. Плус тие 9 бода предност му се бонус,дека Ландо не ја заврши таа трката коа се бапна во овој гадот.
И што е тука за критика? Па за титула се бори со него, што треба да прави, иако тука само чуваше позиција а идеше од внатре, не дека у негова глава сценариото беше него да го задржи за да другите поминат, повеќе мислеше на себе и Норис да не заврши пред него, останатото беше само идеален развој на настаните за него во тој момент.

Ама еве да речеме стварно да сакал така, па брилијантно е тоа, за титула кога се бори со Норис кој му е директен ривал, што ако му е тимски колега, кога тоа му е истовремено и ривал за титулата. Розберг и Луис памтиш како се понашаа во иста таква ситуација? Алонсо и Луис исто не се сакаа, само што реткост е да гледаш како двајца тимски колеги се борат за титулата, иначе кај сите исто ќе e, нема тука тимски колега респект меспект, нарочито што Пијастри дефакто не е фаворизираниот од сопствениот тим.

И што е тука за критика? Па за титула се бори со него, што треба да прави, иако тука само чуваше позиција а идеше од внатре, не дека у негова глава сценариото беше него да го задржи за да другите поминат, повеќе мислеше на себе и Норис да не заврши пред него, останатото беше само идеален развој на настаните за него во тој момент.

Ама еве да речеме стварно да сакал така, па брилијантно е тоа, за титула кога се бори со Норис кој му е директен ривал, што ако му е тимски колега, кога тоа му е истовремено и ривал за титулата. Розберг и Луис памтиш како се понашаа во иста таква ситуација? Алонсо и Луис исто не се сакаа, само што реткост е да гледаш како двајца тимски колеги се борат за титулата, иначе кај сите исто ќе e, нема тука тимски колега респект меспект, нарочито што Пијастри дефакто не е фаворизираниот од сопствениот тим.
Да затоа реков дека поштувам,ама заради тоа не навивам за него, малку пре личен поглед дадов на тоа,неѓа врска.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom