Формула 1 - сезона 2023

Кој ќе биде шампион во Формула 1 за 2023?

• Макс Ферстапен

• Серџо Перез

• Чарлс Леклер

• Карлос Саинц

• Луис Хамилтон

• Џорџ Расел

• Естебан Окон

• Пјер Гасли

• Ландо Норис

• Оскар Пјастри

• Валтери Ботас

• Џоу Гуанју

• Ленс Строл

• Фенрадо Алонсо

• Кевин Магнусен

• Нико Хулкенберг

• Ник Де Врис

• Јуки Цунода

• Алекс Албон

• Логан Сарџент

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Статус
Затворена за нови мислења.
добра била тркава, штета што времево ептен никакво, треба оваа ноќна трка да ја направат. Мерцедес доста подобрени ми делуваат од порано, штом можат со Астон Мартин да се носат.

Правилата викаат дека ако е ред флаг мора 1 круг да сврти за да се важат местата така?

Кој кур ондак почнува тој задњи круг под сејфти колку да го извозат по исти поредок до крај а Алонсо да го вратат горе? Т.е сите остали да ги сменат... Гасли и Окон ондак кај се? Безразлика дали се искршиле, трката заврши според истиот поредок. Или ги важат тие 50 метра како „заврешна трка“? Глупости живи. Мило ми е за Алонсо нормално, ама нема поента ова.

Драми направија непотребна. Сакаа да прават интересно да биде. Изгумираа, изгумираа, хаос. Ако сакаа тотална драма, требаше сејфти на пола стаза да се тргне и нека возат пола круг/трка па нек си ебат мајката.

Ферари ги тепа малер невиден. Мкларенот фала курцу зема некој бод.

пс: ова е мучење за у недела, си заглавил вчера сабајле ти чади од сите страни.

Имате искуство со сајтовиве за продавање Ф1 карти? Гледам ги има доста, па чисто ме интересира искуство некој да сподели ако бил/купувал. Конкретно би сакал да одам да ја гледам годинава во Австрија.

Имате искуство со сајтовиве за продавање Ф1 карти? Гледам ги има доста, па чисто ме интересира искуство некој да сподели ако бил/купувал. Конкретно би сакал да одам да ја гледам годинава во Австрија.

gootickets и tickets.formula1 проверени нема никаков проблем

ама касно е нема карти, австрија поготово се купуваат само што ке излезат обично 1 година пред трката

Што мрси мадиња овој од Ферари, они и покрај тоа што немаа никакви казни се шит шоу. Сеа за све гледаат да се фатат РБ да му наштетат, дали преку менување правила, прљави игри и што не. Убаво им рече Хорнер, fix your fucking car.

Ako si zainteresiran da ides kaj Grujo, ima super karti ako gi kupis pred nova godina (normalno zborime za sledna godina da si planiras ne za ovaa :D)
I sekogas se poeftini na Madzarskata strana nego na F1 ili bilo koja druga strana (iako nema karti vo momentov za trkata primer za kvalifikacii Silver 3 standot kade ima karti 105e na madzarskata strana, 135e na tickets.f1)

Што мрси мадиња овој од Ферари, они и покрај тоа што немаа никакви казни се шит шоу. Сеа за све гледаат да се фатат РБ да му наштетат, дали преку менување правила, прљави игри и што не. Убаво им рече Хорнер, fix your fucking car.

Абе не е дека не е у право, ако е така дај сите ќе прекорачат да добијат секунда а казна за еден дел од добивката у плус ќе се 0.6, 0.8 пример. Може зашто да не

Викендов е првото америчко ф1 срање. Петок тренинг и квалификации за трка, сабота квалификации за спринт и спринт трка, недела трка.
Можеби во право беше Макс кога кажа дека премногу се комплицира распоредот на трките.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom