добра била тркава, штета што времево ептен никакво, треба оваа ноќна трка да ја направат. Мерцедес доста подобрени ми делуваат од порано, штом можат со Астон Мартин да се носат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не биди мрмникДенес.

Што е ова бе пола грид раскина со девојките. Алонсо тука се има мрднато гарант, се има убедено самиот себе дека можно е да зима титула на 41 година

Имате искуство со сајтовиве за продавање Ф1 карти? Гледам ги има доста, па чисто ме интересира искуство некој да сподели ако бил/купувал. Конкретно би сакал да одам да ја гледам годинава во Австрија.
Ako si zainteresiran da ides kaj Grujo, ima super karti ako gi kupis pred nova godina (normalno zborime za sledna godina da si planiras ne za ovaaИмате искуство со сајтовиве за продавање Ф1 карти? Гледам ги има доста, па чисто ме интересира искуство некој да сподели ако бил/купувал. Конкретно би сакал да одам да ја гледам годинава во Австрија.
)Абе не е дека не е у право, ако е така дај сите ќе прекорачат да добијат секунда а казна за еден дел од добивката у плус ќе се 0.6, 0.8 пример. Може зашто да неШто мрси мадиња овој од Ферари, они и покрај тоа што немаа никакви казни се шит шоу. Сеа за све гледаат да се фатат РБ да му наштетат, дали преку менување правила, прљави игри и што не. Убаво им рече Хорнер, fix your fucking car.
Ali so ova my apologize my apologize beter od indiec e