Формула 1 - сезона 2019

• Креатор на темата Креатор на темата JagodicaBobica
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во Формула 1 за сезоната 2019?

• Вкупно гласачи
    101
Статус
Затворена за нови мислења.
Ама среќа.. исто му се фаќа и да се зачукаше или вака 11ти, среќа за него е тоа шѕо Ботас се зачука :tvg:

Најдобар момент во трката беше кога на Табак му се испушти и кажа "Него го заеба.." :D
А јас иако сум за Ферари некако потајно навивав Строл да заврши на подиум, е тоа ќе беше цепки :)

Лудило тркава. Само уште Леклерк да не завршеше во ѕид и можеби ќе гледавме епик дуел помеѓу Леклерк и Макс за прво место.

Бреј какво групно мастурбирање мислиш титулата му ја зедоа :pos:

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Не е финтата дали му ја земале титулата или не, не мира да се палиш на сред трка за тоа кој бил царот. Ете видовме кој е царот на дожд. И да, ме нервира црнецот.

Мастурбирање имаше пошто е монотоно кога некој е константен во нешто. Пример Хамилтон е прв цело време и стана досаден, исто ко Арсенал што се константни во 4-5 место и сонување титула. Исто е ама не е исто :icon_lol:

Alfa Romeo казнети, први поени за КУБИЦА :D

Alfa Romeo penalised post-race, Williams score first 2019 point

The stewards found the torque in the clutch at the start did not match the torque demand as the driver released the clutch within the specified 70 millisecond maximum period. This time was measured at approximately 300 milliseconds.

They compared this breach to that of a false start with a potential advantage and therefore opted to give both drivers a 10-second stop-and-go penalty, which equates to 30 seconds added to each of their race times.

Мастурбирање имаше пошто е монотоно кога некој е константен во нешто. Пример Хамилтон е прв цело време и стана досаден, исто ко Арсенал што се константни во 4-5 место и сонување титула. Исто е ама не е исто :icon_lol:
Е така де, ама ја не навивам против Сити оти мојте се умрени :D

Е така де, ама ја не навивам против Сити оти мојте се умрени :D

Па и ја не навивам против Хамилтон пошто Алонсо е умрен... пензиониран е :D

Не е финтата дали му ја земале титулата или не, не мира да се палиш на сред трка за тоа кој бил царот. Ете видовме кој е царот на дожд. И да, ме нервира црнецот.
Јасно ви е на сите дека нема подобар шофер, а Верстапен е на добар пат да го наследи

Не да навивате, урлате :D

Како да ти кажам дека ми е скроз небитно кој ќе е шампион ако не е Алонсо. Навивам за интересна Ф1, можеби и Алонсо коа би бил вака доминантен и јас би размислувал ко тебе. Ама 5 години веќе глеаме едно исто и без конкуренција. Тоа е се, само интересно не.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom