Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се гледа.
те нервира ама црнчево, а?Не е финтата дали му ја земале титулата или не, не мира да се палиш на сред трка за тоа кој бил царот. Ете видовме кој е царот на дожд. И да, ме нервира црнецот.Бреј какво групно мастурбирање мислиш титулата му ја зедоа
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Мастурбирање имаше пошто е монотоно кога некој е константен во нешто. Пример Хамилтон е прв цело време и стана досаден, исто ко Арсенал што се константни во 4-5 место и сонување титула. Исто е ама не е истоБреј какво групно мастурбирање мислиш титулата му ја зедоа

The stewards found the torque in the clutch at the start did not match the torque demand as the driver released the clutch within the specified 70 millisecond maximum period. This time was measured at approximately 300 milliseconds.
They compared this breach to that of a false start with a potential advantage and therefore opted to give both drivers a 10-second stop-and-go penalty, which equates to 30 seconds added to each of their race times.
Е така де, ама ја не навивам против Сити оти мојте се умрениМастурбирање имаше пошто е монотоно кога некој е константен во нешто. Пример Хамилтон е прв цело време и стана досаден, исто ко Арсенал што се константни во 4-5 место и сонување титула. Исто е ама не е исто![]()

Па и ја не навивам против Хамилтон пошто Алонсо е умрен... пензиониран еЕ така де, ама ја не навивам против Сити оти мојте се умрени

Не да навивате, урлатеПа и ја не навивам против Хамилтон пошто Алонсо е умрен... пензиониран е![]()

Јасно ви е на сите дека нема подобар шофер, а Верстапен е на добар пат да го наследиНе е финтата дали му ја земале титулата или не, не мира да се палиш на сред трка за тоа кој бил царот. Ете видовме кој е царот на дожд. И да, ме нервира црнецот.
Како да ти кажам дека ми е скроз небитно кој ќе е шампион ако не е Алонсо. Навивам за интересна Ф1, можеби и Алонсо коа би бил вака доминантен и јас би размислувал ко тебе. Ама 5 години веќе глеаме едно исто и без конкуренција. Тоа е се, само интересно не.Не да навивате, урлате
Сите сме за Луис ама не признаваме.Јасно ви е на сите дека нема подобар шофер, а Верстапен е на добар пат да го наследи