Формула 1 - сезона 2019

• Креатор на темата Креатор на темата JagodicaBobica
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во Формула 1 за сезоната 2019?

• Вкупно гласачи
    101
Статус
Затворена за нови мислења.
Како прво и најважно, Ветел под притисок излета надвор од патека (кога не излетал уствари)
Второ како што вика Розберг што не нагази до крај па да напрајше +5 секунди разлика
Аи не бил само Нико

https://www.bbc.co.uk/sport/formula1/48583803
Цел мотоспорт се дигна на нозе против одлуката и ти како контра аргумент ги даваш Палмер кој што е пропаднат возач и пишува колумна во британски новини за инцидент во кој што британец е инволвиран и он самиот е британец, а другиот е Нико Розбер - поранешен тимски колега на Хамилтон (иако не се мирисаа ич) и дежурен серач на Ветел?

И како би можел Фетел да ја направи таа разлика од 5 секунди кога Мерцедесот е двапати подобар од Ферарито?

Цел мотоспорт се дигна на нозе против одлуката и ти како контра аргумент ги даваш Палмер кој што е пропаднат возач и пишува колумна во британски новини за инцидент во кој што британец е инволвиран и он самиот е британец, а другиот е Нико Розбер - поранешен тимски колега на Хамилтон (иако не се мирисаа ич) и дежурен серач на Ветел?

И како би можел Фетел да ја направи таа разлика од 5 секунди кога Мерцедесот е двапати подобар од Ферарито?

Само правилно ги толкуваат правилата Розберг и Палмер
На оваа патека НИКАКО мерцедесот не е побрз од Ферари, кажав зошто неколку поста нагоре

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Na Fetel ne mu raboteše Drs sistemot i zatoa mnogu poteško gi pominuvaše zaostanatite bolidi. Se mačeše so sekoj od niv, za razlika od Hamilton koj otvorajki go Drs-ot mnogu polesno toa go praveše.
Ova dopolnitelno go zgolemi vtoriot problem na Fetel-kritičnata potrošuvačka na gorivo. Imeno posledniot del od trkata ja vozeše vo mod na motorot za štedenje na gorivo...i zatoa nemaše šansi da pobegni nad 5 sek

Na Fetel ne mu raboteše Drs sistemot i zatoa mnogu poteško gi pominuvaše zaostanatite bolidi. Se mačeše so sekoj od niv, za razlika od Hamilton koj otvorajki go Drs-ot mnogu polesno toa go praveše.
Ova dopolnitelno go zgolemi vtoriot problem na Fetel-kritičnata potrošuvačka na gorivo. Imeno posledniot del od trkata ja vozeše vo mod na motorot za štedenje na gorivo...i zatoa nemaše šansi da pobegni nad 5 sek

И Хамилтон притисна, веруваше во себе или механичарите веруваа у него. Мислам да не се они да му речат некад да притисне би гледале и од него цркузи, но има искусни луѓе во гаражата на Мерцедес. Кога ќе ми текне колку плачеше за гумите во монако но они го убедија да остане до крај со нив иначе ќе влезеше мн поодамна.

Од РБ не беа идиоти да му грешаваат тактики, се си игра улога, а кога ќе западнеш тешко е да се вратиш без разлика дали ти правиш грешки или другите. Во РБ беше ѕвер, не може да се кажи дека паѓал под притисок.
Знам имаше некој лапсузи кога не стартуваше од пол позиција но секако ретко беше Фетел да не стартува од пол тоа време.

Ботас на тренинзиве партал направи, се надеваме утре на пол позиција!

Хамилтон пак не е казнет за тоа со Верстапен. Ц ц ц ц ...
Циркусов треба да се вика Hamilton1 наместо F1.

Гасли какво разочарување е....

Ботас јак

Луис уште појак
а и Леклерк солиден

На Ферари се по список за саботирањето на Леклерк. Идиоти, им јави по радио дека Ветел е спор КЕ БИДНЕ ОКЕЈ. Што бе ке бидне океј, кое ке бидне океј цела сесија се мачи КЕ БИДНЕ ОКЕЈ. СВЕ ПО СПИСОК НЕСПОСОБНО ИДИОТИ

Фетел нека се отруе...

Само ќе кажам дека Алонсо со овој болид на Ферари ќе се бореше за титула до крај

Овие мекларен поголеми ботови од ферари, за 6то и 7 место се борат и не му даваат на норис да користи дрс да го премине сајнц:icon_lol:

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom