Формула 1 - Сезона 2013 [ИГРА]

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
неам доволно милиЈони, ... морам со истите да играм даље :(
П.С. Zlatikevichius дали може покасно (после 1-2 трки) ако соберам доволно тогаш да направам замена?

П.С. Zlatikevichius дали може покасно (после 1-2 трки) ако соберам доволно тогаш да направам замена?

Здравје после 10-та трка. :)

70M + го продавам C.Pic (30М) = 100M и со 90М го купувам A.Sutil

Сега (помеѓу петтата и шестата трка) може да се прават замени, а следното менување ќе биде после десеттата трка. До тогаш - нема да може!

Zlatikevichius
Го продавам Вебер(245м) и од моите 65м давам 45м и го купувам Фетел(290), ми остануваат 20м.

Еве со едниов возач завршив работа, го сменив, и сега со останативе милиони имам право и другиот да го сменам?

Zlatikevichius

Еве со едниов возач завршив работа, го сменив, и сега со останативе милиони имам право и другиот да го сменам?
Сега може да се менува само еден од возачите. Значи секој од тимовите може да смени само по еден возач. Со останатите милиони другиот ќе можеш да го смениш по десеттата трка.

Го „враќам“ -V.Bottas (Williams) - 60М и плус со спечалените 85М го купвам Ди Реста(125М), остаток 20М

јас си го задржувам истиот тим :)

и јас не менувам ништо засега

Добро де ако не менувате не мора да пишете овде!

Добро де ако не менувате не мора да пишете овде!

Добро де и ти, не изигравај цајкан. Голема работа ако пишале. Таман и полесно за Злате да знае дека не испуштил некој.

И јас не менувам ништо.

Добро де и ти, не изигравај цајкан. Голема работа ако пишале. Таман и полесно за Злате да знае дека не испуштил некој.

И јас не менувам ништо.

И јас не менувам ништо. :vozbud:

Го менвам Хамилтон (195м) + 95м за Фетел (290м) остаток 5м

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom