Формула 1 сезона 2010

• Креатор на темата Креатор на темата M1K1 007
  • Време на започнување Време на започнување
ама ние нели групно плачиме :) а се надевам дека в година (ако не и оваа на крајот нема да плачиме) ако ги земиме титулите на легален начин а ако не в година да сме живи и здрави ќе ги земиме на нелегален начин и ако не сме толку малер (да возеше кими оваа година ќе разберев дека сме малер) ама вака???????
Моите прогнози за Ферари се дека 5 години нема да освои титула... со оглед дека последната беше во 2007, до 2012 одмарајте :)

Моите прогнози за Ферари се дека 5 години нема да освои титула... со оглед дека последната беше во 2007, до 2012 одмарајте :)

а оти јас се си мислам дека последната беше во 2008???? а дааа ти за возачка мислеше хаха

велиш 2012?????????

ај ќе видиме

Порше ќе се врати во Формула 1?

фино фино само шо повеќе фабрички да има (ако треба и тата нека има свој тим само да има фабрички)

а оти јас се си мислам дека последната беше во 2008???? а дааа ти за возачка мислеше хаха

велиш 2012?????????

ај ќе видиме

Порше ќе се врати во Формула 1?

фино фино само шо повеќе фабрички да има (ако треба и тата нека има свој тим само да има фабрички)

И Тојота беше фабричка со најголем буџет па се посраа!!

Како функционира ниско поставениот издувен систем во Ф1?

Нискиот издувен систем (ala Red Bull) објаснет! :wink:

red-bull-b-diff-2.jpg

може некој да ми каже зошто нема формула 1 на македонскиве телевизии

може некој да ми каже зошто нема формула 1 на македонскиве телевизии
Има бе, на Алфа ТВ :)

Гледај викендов квалификации и трка од 14:00
ГН на Британија. Домот на Мекларен = Силверстоун :)

Давајте линк за стрим во живо не можам да ги гледам на Алфа ТВ како колбаси издолжени болидиве...:nerv:

Како завршија,да не барам по сајтовиве или да чекам снимката на ХРТ после?

^ Значи пак тотална доминација РБ,Ферари од трка на трка се подобри,а Батон не знам зошто вака слабо.Сума сумарум не чека интересна трка утре.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom