Формула 1 сезона 2008

• Креатор на темата Креатор на темата bavarec_oh
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ке биде шампион во 2008?

• K.Raikkonen

Гласови: 65 32,7%
  • F.Massa

Гласови: 54 27,1%
  • L.Hamilton

Гласови: 70 35,2%
  • H.Kovalainen

Гласови: 0 0,0%
  • F.Alonso

Гласови: 4 2,0%
  • N.Piquet Jr.

Гласови: 2 1,0%
  • R. Kubica

Гласови: 4 2,0%
  • некој трет...

Гласови: 0 0,0%

• Вкупно гласачи
    199
Lol трката.... Ако не се Маса и Хамилтон, Алонзо неможи да победи.

1. Алонзо
2. Кубица
3. Раиконен
.
.
.
8. Маса
.
.
12. Хамилтон

За тие што не гледаа, гледајте ја репризата во 14.00 Трката е лудило.

Dobro we luge WTF stanuvam aj da poglednam rezultatite ima so da pogledam alosno i kubica na tronot :vozbud:

Честитки за Алонсо :smir: , се покажа дека е звер :wink:

Ама звер.... Кога се Маса, Хамилтон и Кими на првите 3 места, Алонзо никаде го нема. Кога овие се назад... Алонзо звер, да во право си. Некој мора да победи.

Lol трката.... Ако не се Маса и Хамилтон, Алонзо неможи да победи.

1. Алонзо
2. Кубица
3. Раиконен
.
.
.
8. Маса
.
.
12. Хамилтон

За тие што не гледаа, гледајте ја репризата во 14.00 Трката е лудило.

masa 7 poradi kaznata na burde (bese kaznet posle trkata so drive through za udarot tokmu so masa koga masa se izvrti) znaci 2 boda za masa

i da trkata bese odlicna

Ама звер.... Кога се Маса, Хамилтон и Кими на првите 3 места, Алонзо никаде го нема. Кога овие се назад... Алонзо звер, да во право си. Некој мора да победи.

Маса и Кими можда се најаките во Ф1 ама немаат ич среќа, ама и тоа треба да го имаш за да успеш во спортот, инаку овде се пакажува дека таа поговорка ,,среќата ги следи најхрабрите,, не важи бидејќи Кими е еден од најхрадбире во Ф1 и секогаш ризукуе и влага во невозможни дуели и на крајот де ќе се чукне де ќе му се расупе моторот де ќе му се запали и сл ...

Gi cekame komentarite od 4I4 golemiot fan na McLaren i negoviot zver Hamilton i Heikki i negovata one two pobeda :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Gi cekame komentarite od 4I4 golemiot fan na McLaren i negoviot zver Hamilton i Heikki i negovata one two pobeda :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Еве ме бее, не се сеќерај ти за мене. А што толку очекуваш да коментирам после тркава. :tapp::tapp:

Као прво морам да им честитам на Алонсо и Кубица за одличната вожња и заслужено си ги зазедоа првите две места, користејќи ги грешките на фаворитите.

Второ, морам да признаам дека од МекЛарен катастрофално стартуваа, посебно Луис кој падна веднаш на шестата позиција мислам позади Маса и потоа обидувајќи се да ја врати предноста го претекна на Маса, али овој подмолно ја пресече кривината, дојде до додир и Луис го извлече подебелиот крај. А кога Маса веќе ја пресече кривината и не го пропушти Луис, зошто и нему не му е изречена казна, како во Белгија на Луис што му направија. А како капак на се беше и кварот на Хеики.

Така да се на се мнооооогу лошо помина тркава за МекЛарен и сеа останува тоа да се надокнади во Кина ...

Еве ме бее, не се сеќерај ти за мене. А што толку очекуваш да коментирам после тркава. :tapp::tapp:

Као прво морам да им честитам на Алонсо и Кубица за одличната вожња и заслужено си ги зазедоа првите две места, користејќи ги грешките на фаворитите.

Второ, морам да признаам дека од МекЛарен катастрофално стартуваа, посебно Луис кој падна веднаш на шестата позиција мислам позади Маса и потоа обидувајќи се да ја врати предноста го претекна на Маса, али овој подмолно ја пресече кривината, дојде до додир и Луис го извлече подебелиот крај. А кога Маса веќе ја пресече кривината и не го пропушти Луис, зошто и нему не му е изречена казна, како во Белгија на Луис што му направија. А како капак на се беше и кварот на Хеики.

Така да се на се мнооооогу лошо помина тркава за МекЛарен и сеа останува тоа да се надокнади во Кина ...

Znaes li zosto gledas fanovski na rabotite zatoa sto Masa ne ja presece cela krivina samo ednoto trkalo pomina niz trevata ne cel bolid kako na Hamilton i seuste ne bese potpolno cel bolid pominat zosto pak hamilton ne popustese zosto ne pocekase nekoja dr krivina

Па многу јасно, чиста логика.Или сакаш да има две 1ви места? Алонсо е ѕвер бе, само Рено се слаби годинава.Најдобар шофер е, само болидот го кочи, кој што сака нека каже.:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom