Dzish
unlike any other...
- Член од
- 15 февруари 2007
- Мислења
- 13.994
- Поени од реакции
- 2.689
6.30 е стартот за сите што не знаат. ХРТ2 започнува со пренос во 6.20 (некои 10 минути пред почетокот).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Lol трката.... Ако не се Маса и Хамилтон, Алонзо неможи да победи.
1. Алонзо
2. Кубица
3. Раиконен
.
.
.
8. Маса
.
.
12. Хамилтон
За тие што не гледаа, гледајте ја репризата во 14.00 Трката е лудило.
Ама звер.... Кога се Маса, Хамилтон и Кими на првите 3 места, Алонзо никаде го нема. Кога овие се назад... Алонзо звер, да во право си. Некој мора да победи.
Gi cekame komentarite od 4I4 golemiot fan na McLaren i negoviot zver Hamilton i Heikki i negovata one two pobeda![]()
Титулата знаеш кај оди не се пали:smir:
Aj da te pitam nesto dojde li brzil zavrsi li sezonata koga ke zavrsi koga ke ja zeme hamilton togas sekoja cest do togaj .................. :baeh:
Gi cekame komentarite od 4I4 golemiot fan na McLaren i negoviot zver Hamilton i Heikki i negovata one two pobeda![]()
Еве ме бее, не се сеќерај ти за мене. А што толку очекуваш да коментирам после тркава.
Као прво морам да им честитам на Алонсо и Кубица за одличната вожња и заслужено си ги зазедоа првите две места, користејќи ги грешките на фаворитите.
Второ, морам да признаам дека од МекЛарен катастрофално стартуваа, посебно Луис кој падна веднаш на шестата позиција мислам позади Маса и потоа обидувајќи се да ја врати предноста го претекна на Маса, али овој подмолно ја пресече кривината, дојде до додир и Луис го извлече подебелиот крај. А кога Маса веќе ја пресече кривината и не го пропушти Луис, зошто и нему не му е изречена казна, како во Белгија на Луис што му направија. А како капак на се беше и кварот на Хеики.
Така да се на се мнооооогу лошо помина тркава за МекЛарен и сеа останува тоа да се надокнади во Кина ...
Па многу јасно, чиста логика.Или сакаш да има две 1ви места? Алонсо е ѕвер бе, само Рено се слаби годинава.Најдобар шофер е, само болидот го кочи, кој што сака нека каже.:helou:Ама звер.... Кога се Маса, Хамилтон и Кими на првите 3 места, Алонзо никаде го нема. Кога овие се назад... Алонзо звер, да во право си. Некој мора да победи.