Формула 1 сезона 2008

• Креатор на темата Креатор на темата bavarec_oh
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ке биде шампион во 2008?

• K.Raikkonen

Гласови: 65 32,7%
  • F.Massa

Гласови: 54 27,1%
  • L.Hamilton

Гласови: 70 35,2%
  • H.Kovalainen

Гласови: 0 0,0%
  • F.Alonso

Гласови: 4 2,0%
  • N.Piquet Jr.

Гласови: 2 1,0%
  • R. Kubica

Гласови: 4 2,0%
  • некој трет...

Гласови: 0 0,0%

• Вкупно гласачи
    199
Тука си во право, без спортска среќа не ја бидува работата. Маса е чист пример за ова ...

Хејтери, а од кога требаше да почнат да навиваат за Хамилтон?
Од кога се роди?

Ланска сезона дебитира, добро се покажа и од тогаш си стекнува фанови.
И heaton_85 не ти реплицирав за темата која ја дискутиравме пред некој ден, бидејќи очигледно во твојот пост не кажа ништо ново, само го потврди мојот став и плус покажа колку си под она навивачки-став влијание. Хамилтон е најдобар, Хамилтон иако не победи пак беше најдобар на трката и слично.

Хејтери, а од кога требаше да почнат да навиваат за Хамилтон?
Од кога се роди?

Ланска сезона дебитира, добро се покажа и од тогаш си стекнува фанови.
И heaton_85 не ти реплицирав за темата која ја дискутиравме пред некој ден, бидејќи очигледно во твојот пост не кажа ништо ново, само го потврди мојот став и плус покажа колку си под она навивачки-став влијание. Хамилтон е најдобар, Хамилтон иако не победи пак беше најдобар на трката и слично.

Ako za tebe so ovaj post """"""lol... Zosto mislis deka ne mi e interesna oti ne pobedil hamilton???? Neznam kako te navedov da mislis taka...i vervaj deka ne mi e to poentata... Kazav deka ne mi e interesna zatoa sto nema preteknuvanja be brat NEMAAAA.... Kimi pobrz od neznam koj bese tocno celi 5 sec po krug a se maci 1 do 2 kruga da go pretekne... A to se celi 10 sec... I so e interesno tuka neznam... A za duel megu ferrari i mclaren osven vo boks nema prostor na drugo mesto a toa e ona sto pali...neznam mozi tebe ti e interesno so fizikela da imat dueli jakite... Vo sekoj slucaj mislam deka sum vo pravo..ne velam ne neka ima 1 do 2 gradski kako monako.. Ama gledam deka se zapnale sea samo gradski pa gradski a tie mozam i so trotinet da mu dam otpor barem na 1 sviok.. Pozzz:smir:
i zaborajv so bese interesno denes deka imase safety car???... Katastrofa.... So bese interesno pred to kazi mi te molam.. Ili treba da pustame po eden na sekoja trka da se mava po ogradi..."""""" zboram deka e najdobar hamilton i deka iako ne pobedil e najdobar i ako voopsto ima takva tema togas jas definitivno sum za vo veseli cvetovi zaradi toa sto neznam so pisam....ako pak ne e taka togas moras da se proveris...
:tapp::tapp::tapp::tapp::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo:

Па цело време за тоа трубиш. Никој не ти спомна дека точно тоа го напиша, твојот став го образложив со таа реченица.
Не мора да го напишиш тоа со истите зборови за да видам дека така размислуваш. Дечкото погоре си напиша нормален пост каде даде свое мислење дека Маса ќе биде шампион, ти одма хухуххахаха бухуху за во 23242343 година? Демек како... каков Маса, Хамилтон е шампион пошо Хамилтон е најдобар.

А за тоа колку неинтересна беше трката ќе те демантира невидената популарност на трката, 125 000 присутни на трибините и преку 100 милиони вложени во патеката бројка која беше надмината од гледачите на ТВ. Да не зборувам за спонзорите кои се вклучуваат во ф1 после тркава и кревањето на економијата на државава. Штом предизвика вакви реакции тркава, мора нешто да се случило. Хм, што мислиш ти? :S

п.с.
Реторичко беше прашањето. Ама ти ќе ми дадеш одговор пошо очигледно не ме разбираш иако се ти поставив на послужавник. А да губам време со објаснување по два и повеќе пати на тоа што сум го напишал, нема. Или читај и сфати или играј си во играчница, таму барем ќе бидеш задоволен со тоа што последен си реплицирал, очигледно тоа се обидуваш да го направиш и тука. И да и смајлињата можеш да си ги однесеш таму.

Да не се учукаше Пике, ќе ја сонуваше победата ...
Абе...да не се чукнеше тој, и Маса можи немаше тогаш да влегува во бокс и да му се случи то шо му се случи, и че си беше прв. Па можеше и Хамилтон да излези напред... Се можеше. Можеше и да не се чукни Пике и Маса да завршеше убедливо прв. Ама ништо од то не бидна.
Kimi nema veze od vozenje!?:uvo::uvo::uvo:
Jas sum golem fan na mclaren ne go branam kimi ama deka neznajs so zboras neznajs!
Кими годинава покажува лошо перформанси, инаку далеку од то дека е лош возач. Само шо, никош и немал многу среќа. Особено во Мекларе, а сега и во Ферари.

за кога збораш...за во 24453452214 година?:pos2::pos2::pos2:
Maybe in another time, in another life, without Lewis Hamilton against him ... :wink:
Оти бе да не? И за Алонсо се велеше дека не можи против Шумахер, па успеа. И то види мајката, го споредувам Хамилтон кој сеуште детенце во формула 1 (само со добар болид), со Шумахер кој кога Алонсо стана првак беше буквално најдобар на сите времиња.
Многу сте пристрасни бе мајката...

И за Сингапур. Исклучително атрактивна трка. Добар потег на Берни Екелстон, зао воведување на ноќна трка, и то градска, па и во Сингапур. Трката, нормална Ф1 трка ама чувството е друго ко гледаш дека се вози ноќе а не дење. :tv:

Му симнувам капа на Алонсо за минатата трка......му терба само болид поасален

Е тоа детенце, кое ти така го нарекуваш, им одржа лекција на сите оваа сезона и као награда си ја заслужува титулата ... :wink:

Па цело време за тоа трубиш. Никој не ти спомна дека точно тоа го напиша, твојот став го образложив со таа реченица.
Не мора да го напишиш тоа со истите зборови за да видам дека така размислуваш. Дечкото погоре си напиша нормален пост каде даде свое мислење дека Маса ќе биде шампион, ти одма хухуххахаха бухуху за во 23242343 година? Демек како... каков Маса, Хамилтон е шампион пошо Хамилтон е најдобар.

А за тоа колку неинтересна беше трката ќе те демантира невидената популарност на трката, 125 000 присутни на трибините и преку 100 милиони вложени во патеката бројка која беше надмината од гледачите на ТВ. Да не зборувам за спонзорите кои се вклучуваат во ф1 после тркава и кревањето на економијата на државава. Штом предизвика вакви реакции тркава, мора нешто да се случило. Хм, што мислиш ти? :S

п.с.
Реторичко беше прашањето. Ама ти ќе ми дадеш одговор пошо очигледно не ме разбираш иако се ти поставив на послужавник. А да губам време со објаснување по два и повеќе пати на тоа што сум го напишал, нема. Или читај и сфати или играј си во играчница, таму барем ќе бидеш задоволен со тоа што последен си реплицирал, очигледно тоа се обидуваш да го направиш и тука. И да и смајлињата можеш да си ги однесеш таму.
izvini ako te iznervirav ili navredev vo bilo koj moment...ama definitivno ne sme za muabet...jas ti velam edno ti mi velis drugo...na komentari od tipot NE SE GUBETE MASA KE BIDI SAMPION odgovaram so 2335423523!!!! a na drugo prasanje odgovorot pak ke bidi deka ne mislam taka...neznam zosto se zapna tolku... i pls ne mi kazvaj kaj da odam i so da pram OK????
I so deka rekov deka ne mi e interesna trkata?? pa NE MI E SO DA PRAM... jas sakam brzina i moznost za napad na poveke delovi od patekata a ne samo na edno mesto... poarno da ne se vozi trkata, dosta e kfalifikaciite da se vozat i da ne mu otkazi bolidot na nikoj! a ocigledno za tebe ne e interesno vozenjeto tuku efektite vo pozadina i luna parkot ama ti si znajs golem si.... a i deka sponzori ke vlezele novi i ekonomijata porasnala vo tumbuzija me boli K.... sponzori i taka i taka ke ima samo ti nemozis da sfatis ama so inka ne se turva..

Алонсо е најдобар во F1 само нема доволно спремен болид за да биде конкурентен на Раиконен,Маса и другите се виде кога возеше во Мекларен колку и какви трки освојуваше и сега,ама тоа марсовецот Хамилтон го заеба заради него си отиде :tapp:

Алонсо е најдобар во F1 само нема доволно спремен болид за да биде конкурентен на Раиконен,Маса и другите се виде кога возеше во Мекларен колку и какви трки освојуваше и сега,ама тоа марсовецот Хамилтон го заеба заради него си отиде :tapp:
Никој никого не го заеба, особено не Хамилтон... Алонзо го избркаа само заради аферата степни-гејт. Јакиот шофер (кој не гледаше иднина во Мекларен) немаше да го избркаат од Мекларен доколку си ќутеше и се правеше дека ништо не знае. Но, тој требаше да биде прв што доброволно се пријави да образложи што знаел за информациите што доаѓале од ферари.

П.С. Абе и сезонава нешто да не ви крадиме? Пак можите да измислите нешто дека Мекларен се арамии, и неферски победуваат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom