- Член од
- 13 април 2008
- Мислења
- 7.592
- Поени од реакции
- 6.960
Тука си во право, без спортска среќа не ја бидува работата. Маса е чист пример за ова ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kimi nema veze od vozenje!?:uvo::uvo::uvo:Не е да нема среќа, нема врска од возене детто. :kesa:
ne se gubete masa e sampion
за кога збораш...за во 24453452214 година?:pos2::pos2::pos2:ne se gubete masa e sampion
ne se gubete masa e sampion
Хејтери, а од кога требаше да почнат да навиваат за Хамилтон?
Од кога се роди?
Ланска сезона дебитира, добро се покажа и од тогаш си стекнува фанови.
И heaton_85 не ти реплицирав за темата која ја дискутиравме пред некој ден, бидејќи очигледно во твојот пост не кажа ништо ново, само го потврди мојот став и плус покажа колку си под она навивачки-став влијание. Хамилтон е најдобар, Хамилтон иако не победи пак беше најдобар на трката и слично.
Абе...да не се чукнеше тој, и Маса можи немаше тогаш да влегува во бокс и да му се случи то шо му се случи, и че си беше прв. Па можеше и Хамилтон да излези напред... Се можеше. Можеше и да не се чукни Пике и Маса да завршеше убедливо прв. Ама ништо од то не бидна.Да не се учукаше Пике, ќе ја сонуваше победата ...
Кими годинава покажува лошо перформанси, инаку далеку од то дека е лош возач. Само шо, никош и немал многу среќа. Особено во Мекларе, а сега и во Ферари.Kimi nema veze od vozenje!?:uvo::uvo::uvo:
Jas sum golem fan na mclaren ne go branam kimi ama deka neznajs so zboras neznajs!
за кога збораш...за во 24453452214 година?:pos2::pos2::pos2:
Оти бе да не? И за Алонсо се велеше дека не можи против Шумахер, па успеа. И то види мајката, го споредувам Хамилтон кој сеуште детенце во формула 1 (само со добар болид), со Шумахер кој кога Алонсо стана првак беше буквално најдобар на сите времиња.Maybe in another time, in another life, without Lewis Hamilton against him ... :wink:
izvini ako te iznervirav ili navredev vo bilo koj moment...ama definitivno ne sme za muabet...jas ti velam edno ti mi velis drugo...na komentari od tipot NE SE GUBETE MASA KE BIDI SAMPION odgovaram so 2335423523!!!! a na drugo prasanje odgovorot pak ke bidi deka ne mislam taka...neznam zosto se zapna tolku... i pls ne mi kazvaj kaj da odam i so da pram OK????Па цело време за тоа трубиш. Никој не ти спомна дека точно тоа го напиша, твојот став го образложив со таа реченица.
Не мора да го напишиш тоа со истите зборови за да видам дека така размислуваш. Дечкото погоре си напиша нормален пост каде даде свое мислење дека Маса ќе биде шампион, ти одма хухуххахаха бухуху за во 23242343 година? Демек како... каков Маса, Хамилтон е шампион пошо Хамилтон е најдобар.
А за тоа колку неинтересна беше трката ќе те демантира невидената популарност на трката, 125 000 присутни на трибините и преку 100 милиони вложени во патеката бројка која беше надмината од гледачите на ТВ. Да не зборувам за спонзорите кои се вклучуваат во ф1 после тркава и кревањето на економијата на државава. Штом предизвика вакви реакции тркава, мора нешто да се случило. Хм, што мислиш ти? :S
п.с.
Реторичко беше прашањето. Ама ти ќе ми дадеш одговор пошо очигледно не ме разбираш иако се ти поставив на послужавник. А да губам време со објаснување по два и повеќе пати на тоа што сум го напишал, нема. Или читај и сфати или играј си во играчница, таму барем ќе бидеш задоволен со тоа што последен си реплицирал, очигледно тоа се обидуваш да го направиш и тука. И да и смајлињата можеш да си ги однесеш таму.
Никој никого не го заеба, особено не Хамилтон... Алонзо го избркаа само заради аферата степни-гејт. Јакиот шофер (кој не гледаше иднина во Мекларен) немаше да го избркаат од Мекларен доколку си ќутеше и се правеше дека ништо не знае. Но, тој требаше да биде прв што доброволно се пријави да образложи што знаел за информациите што доаѓале од ферари.Алонсо е најдобар во F1 само нема доволно спремен болид за да биде конкурентен на Раиконен,Маса и другите се виде кога возеше во Мекларен колку и какви трки освојуваше и сега,ама тоа марсовецот Хамилтон го заеба заради него си отиде![]()