Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
lol... zosto mislis deka ne mi e interesna oti ne pobedil hamilton???? neznam kako te navedov da mislis taka...i vervaj deka ne mi e to poentata... kazav deka ne mi e interesna zatoa sto nema preteknuvanja be brat NEMAAAA.... kimi pobrz od neznam koj bese tocno celi 5 sec po krug a se maci 1 do 2 kruga da go pretekne... a to se celi 10 sec... i so e interesno tuka neznam... a za duel megu ferrari i mclaren osven vo boks nema prostor na drugo mesto a toa e ona sto pali...neznam mozi tebe ti e interesno so fizikela da imat dueli jakite... vo sekoj slucaj mislam deka sum vo pravo..ne velam ne neka ima 1 do 2 gradski kako monako.. ama gledam deka se zapnale sea samo gradski pa gradski a tie mozam i so trotinet da mu dam otpor barem na 1 sviok.. pozzz:smir:Шо не ви беше интересно?
Јас сфаќам дека немате ни О од објективност, ама не претерувајте... и јас навивам за Маса па се контролирам во изјавите. Само кога Хамилтон победува тогаш се интересни трките? Победува Кими/Маса трката е наместена од ФИА или случај број 2, победува некој сосем трет но Хамилтон не е на пиедесталот автоматски не е интересна трката.
Трката беше одлична, имаше возбудувања, претекнувања, излетувања и непревлидлив победник, да не ги споменувам пејсажите и глетките и новините кои ни ги понуди Сингапур. Што требаше повеќе?
Маса уште еднаш покажа, т.е. не само Маса генерално тимот на Ферари покажа дека не се достојна конкуренција на Мекларенот годинава. Ферари кој беше поим за перфекција, каде се разработуваше перфектна стратегија, каде работеа најбрзите механичари, каде возеа најдобрите возачи не е Ферари што го гледаме по пензионирањето на Шумахер. Ланската сезона можеби титулата стигна во тимот од Маранело, но да не се откриеше скандалот не знам дали баш така ќе гласеше конечниот пласман во возачи и конструктори. Честитки за Хамилтон, можеби е прерано отсега да му ја честитам титулата, но со возењето и смиреноста која ја покажа во трките од изминатава сезона, каде кога беше под најголем притисок возеше најдобро, едноставно заслужи да биде светски првак. Маса од друга страна не можам да оспорам дека е врвен возач, класа и мој миленик... но сепак, му недостига онаа нијанса плус нијансата која ги издвојува шампионите од победниците.
Честитки.
Ееее... да беше бабами машка, дедо ми ке беше првиот педер во СФР Југославија.
Ферари (конкретно Маса) имаа подобро сетиран болид за оваа трка, имаа предност, но и сакаа да намалат од трошоците т.е. да го избркаат од работа човекот кој го крева лижавчето. Е сите работи наеднаш, тешко. Стратегијата им беше глупа, а мислам дека и ке го баталат системот за тргање со семафор и ке се вратат на она класичното.
За Кими незнам што да кажам, човекот може да нема среќа една трка, две, три, ама ова што му се случува му се случуваше истото на Мика Хакинен пред пензионирање.
Хамилтон си извозе една просечна трка, не превземајки голем ризик, и откако се откажа Маса од трката за бодови, едноставно се задоволи со третото место и освоените 6 поени. Браво за него.
Fala 4I4 ama mislam deka treba da komentiras i McLaren koga gubi normalno sekoj fan se raduva koga negoviot faforit pobeduva
Не е да нема среќа, нема врска од возене детто. :kesa:Кими, нема среќа и нема а и незнам кога ке дојде оваа срека на Кими.
Не е да нема среќа, нема врска од возене детто. :kesa:
Ako nemase vrska od vozenje nemase od 8sec da namali na 1sec i nesto samo sto da mu se sluci nesto na sred trka i na hamilton i toj ke nema volja za pobeda