Формула 1 сезона 2008

• Креатор на темата Креатор на темата bavarec_oh
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ке биде шампион во 2008?

• K.Raikkonen

Гласови: 65 32,7%
  • F.Massa

Гласови: 54 27,1%
  • L.Hamilton

Гласови: 70 35,2%
  • H.Kovalainen

Гласови: 0 0,0%
  • F.Alonso

Гласови: 4 2,0%
  • N.Piquet Jr.

Гласови: 2 1,0%
  • R. Kubica

Гласови: 4 2,0%
  • некој трет...

Гласови: 0 0,0%

• Вкупно гласачи
    199
Денес на вториот слободен тренинг (изненадувачки) Алонсо извози најдобро време. Ќе видиме утре што ќе се деси на квалификациите ... !!!* :wink:

Пике во топ листата сте го ставиле, подобро Хајфилд отколку Пике, инаку навивам за Кими ама нема ич среќа :(

Дечки денес во 14.00 се квалификациите. Ке коментираме што како откако ке завршат, а утре жалам ама нема да можам да ја гледам трката ке одам до Пелистерските Езера, а омилена ми е Белгија, мамата. Очекувам некој да даде ретроспектива па кога ке се вратам да можам да прочитам што како се дешавало.

Одличен настап на МекЛарен. Малце фалеше за 1-2 пол - позиција, но Маса се врати на крајот. Стартот ќе биде неверијатен утре ... !!!* :wink:

Малерозни 2 круга пред крајот... По којзнае кој пат

E i tava ne beh go videl monzo li e tesok maler u ferrari.Se vide sega kolko e po jak motorot na ferrari od motorot na mclaren na prav pat

Најзакон трка сезонава :) Полна со возбуда :)
ХАМИЛТОН Е ЅВЕР!!! :vozbud::vozbud::vozbud:
Иначе разликата помеѓу Ферари и МекЛарен се намали на 6 бода :)

Најзакон трка сезонава :) Полна со возбуда :)
ХАМИЛТОН Е ЅВЕР!!! :vozbud::vozbud::vozbud:
Иначе разликата помеѓу Ферари и МекЛарен се намали на 6 бода :)

Dzver e toa so vozese 2 kruga po 150-200 ili toa so kimi pomina niz nego so 320.Kimi 10-ot zavoj ggo minase so 258 km/h Hamilton go nemase megu prvite 8 tolko li bese lud so kimi mu begase sekoj krug so napravi naj brz krug so od 4 dojde 1 ne me zabavaj

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom