Формула 1 сезона 2008

• Креатор на темата Креатор на темата bavarec_oh
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ке биде шампион во 2008?

• K.Raikkonen

Гласови: 65 32,7%
  • F.Massa

Гласови: 54 27,1%
  • L.Hamilton

Гласови: 70 35,2%
  • H.Kovalainen

Гласови: 0 0,0%
  • F.Alonso

Гласови: 4 2,0%
  • N.Piquet Jr.

Гласови: 2 1,0%
  • R. Kubica

Гласови: 4 2,0%
  • некој трет...

Гласови: 0 0,0%

• Вкупно гласачи
    199
еее маса маса, столица ни една, го пушти хамилтон многу лесно,можеше да го блокира барем, само си се тргна и хамилтон помина, теее ебате сељак

еее маса маса, столица ни една, го пушти хамилтон многу лесно,можеше да го блокира барем, само си се тргна и хамилтон помина, теее ебате сељак
Џабе ќе се мачеше, немаше никакви шанси. Многу побрз беше Хамилтон:toe:.

И овај Раиконен нека ја викнит баба му да пончи да победува :D, и Шуми мора да си замини и да не присустува на ниедна трка понатаму.

Forza Ferari!!!

Како завршија првите 4 места нека ги каже некој ако не ве мрзи јас едно 40 минути ја гледав трката не ја изгледав цела :).

Заслужено за Хамилтон, само да не биде како Алонсо, 2 години во подем па сега мака мачи.

Инаку сум за Ферари (синс 1996) ама сепак заслужено за Хамилтон и за Мерцедес, болидот едноставно не се помачи ни еднаш.

Поздрав.

Ќе ми каже ли бе некој кој беше 2,3 4... или не? :) Раиконен и Маса на кое место беа?

Ај да ширам Ф1 т.е. Ферари1 љубов.

attachment.php
attachment.php

:smir:

M`claren Fan Forever :)... Не гледам возач, битно ми е Мерцедес да се на врвот. Кој сака нека ја управува колата. Инаку сакам интересни трки, да има престигнување, бркање без разлика колку тимови се во игра за титула. Може и да се 2 возачи (времето на Мика Хакинен и Михаел Шумахер) па пак да биде интересно.
се согласувам со тебе и јас сум за мекларен а да бидат сите трки како во германија шампионатот ќе биде многу по интересен !! Само Хамилтон мози онаква трка да извози!! Најдобар е!!

Дали има некој линк за да мозам да ја гледам цела трка? Или за далоад?

Каде се фераристите на форумов, да плачат за катастрофата на Маса? 3 круга го делеа од освојување на 10 бода, и превземање на водството во генерален, но откажа моторот, и му ја препушти победата на Ковалаинен кој беше најсреќниот човек на трката за унгарија. Откако му пукна гумата на Хамилтон, Кими ја помина пола трка позади бавниот Алонзо а БМВ ги немаше никаде цел викенд, редно беше и Хејки да оствари победа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom