Формула 1 сезона 2008

• Креатор на темата Креатор на темата bavarec_oh
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ке биде шампион во 2008?

• K.Raikkonen

Гласови: 65 32,7%
  • F.Massa

Гласови: 54 27,1%
  • L.Hamilton

Гласови: 70 35,2%
  • H.Kovalainen

Гласови: 0 0,0%
  • F.Alonso

Гласови: 4 2,0%
  • N.Piquet Jr.

Гласови: 2 1,0%
  • R. Kubica

Гласови: 4 2,0%
  • некој трет...

Гласови: 0 0,0%

• Вкупно гласачи
    199
Koja mestenka e formula 1 veke da ne ti se gleda ja unistija skroz.Ako ferari ne e prv i ako ima nesto malku pointeresno od drugite trki odma letaat kazni za mercedes sramota....Masa bese paricno kaznet a hamilton 25 sekundi nazad koja glupost..Veke sekade parite igraat ne sportot ,fudbalot go unistija kladilnicite,ferari forumula,ke ostane samo sah da gleame.....
Некој да ме извести пошо прв пат слушам...
Кога и за шо бил казнет Маса?

Koja mestenka e formula 1 veke da ne ti se gleda ja unistija skroz.Ako ferari ne e prv i ako ima nesto malku pointeresno od drugite trki odma letaat kazni za mercedes sramota....Masa bese paricno kaznet a hamilton 25 sekundi nazad koja glupost..Veke sekade parite igraat ne sportot ,fudbalot go unistija kladilnicite,ferari forumula,ke ostane samo sah da gleame.....

Iskreno ja sum navivac na ferari i priznavam deka minata godina ja zemaa titulata so mestenje,ama i meclaren ne bea poarni tia pa im gi ukradoa dokumentite neka bidat srekni sto voopsto se natprevaruvaat!Ne cini vaka go upropastija sportot!:nenene::nenene::nenene:

Интересни времиња на првиот тренинг.

Така е, но во вториот беа нешто пореални (ако може така да се изразам). Кими беше најбрз, а тимскиот му колега Маса имаше 6. време. Луис и Хеики од МекЛарен имаа 4. односно 7. време. После неколкуте по ред разочарувачки трки за BMW Sauber, можеби токму утре може да очекуваме нешто повеќе од нив, пошто Кубица имаше 2., а Хајдфелд 3. време. Како и да е ќе биде доста интересно во квалификациите, а да не зборам пак за време на трката во недела ... !!!* :wink:

Така е, но во вториот беа нешто пореални (ако може така да се изразам). Кими беше најбрз, а тимскиот му колега Маса имаше 6. време. Луис и Хеики од МекЛарен имаа 4. односно 7. време. После неколкуте по ред разочарувачки трки за BMW Sauber, можеби токму утре може да очекуваме нешто повеќе од нив, пошто Кубица имаше 2., а Хајдфелд 3. време. Како и да е ќе биде доста интересно во квалификациите, а да не зборам пак за време на трката во недела ... !!!* :wink:

Ќе има дожд = ќе биде интересно. :tv:

Јаоооооо резултативе од последниов тренинг не се нормални. Леле леле страв ме фаќа. Дефинитивно ова денес, а Богами и утре ќе биде игра на среќа. Прашање е само кој/и ќе го изеде/ат крапот ... :nesum:

http://www.formula1.com/results/season/2008/800/6560/

П.С. : Подгответе се за највозбудливите и најнеизвесните квалификации сезонава ...

Црниот се прееба , требаше многу порано да брка резултат во вториот циклус , али мозок немаат, затоа ке стартува 15ти , Маса 10ти , боља шанса Маса од оваа нема да има , треба одлично да извози во третиот циклус квалификации .

Црниот се прееба , требаше многу порано да брка резултат во вториот циклус , али мозок немаат, затоа ке стартува 15ти , Маса 10ти , боља шанса Маса од оваа нема да има , треба одлично да извози во третиот циклус квалификации .

Хамилтон 15, Кими 14.... Ќе биде интересно утре.

Ха ха ха... Малку повеќе дожд и ете ти интересна трка за утре. Одма можам да го прогнозирам победникот, само да врни добро. Хамилтон. Не гледав квалификации и не ми е јасно зошто останаа со Раиконен 14 и 15? Инаку браво за Хејки, ја одбрани честа на Мекларен.

Интересни квалификации. Хамилтон и Раиконен возеа прилично слабо за нивни стандарди, Фетел си извози феноменално, алал да му е на човекот така да си продолжи и утре :) Џиш, ако Хамилтон вози утре како што возеше денес дали ќе стигне и до бод, каснеше повеќе од 3 секунди. Сега да земеме во обзир и дека е на 15 место и ќе има многу работа за него. Меѓутоа, ќе има дожд, а дождот носи чуда во Ф1, така да се е можно. Јас навивам за Фетел :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom